Балога: Робота спецслужб України і Росії повністю синхронізована

6
10

На думку політика, обидві структури працюють на реалізацію одного сценарію по затягуванню України в орбіту РФ.

"За моєю інформацією, голова СБУ Якименко і Адміністрація Президента доповідають Януковичу, що завтра на #євромайдан прийде близько 700-800 тисяч громадян. Хоча насправді буде не менше, ніж 1,5-2 мільйони, що прогнозують українські спецслужби. Тобто, підлеглі готують своєму начальнику теплу ванну, дезінформуючи його про реальний стан справ, і хочуть показати, що акція пішла на спад", - зауважив народний депутат.

"І ще один дуже важливий момент: після повернення Президента з Сочі, Банкова активно користується інформаційною і методичною допомогою спецслужб РФ. В питаннях інформування глави держави щодо політичної ситуації, прогнозів по євромайдану і оцінці загроз, вони використовують дані, які надає Москва", - додав він.

"Висновок один - робота спецслужб України і Росії повністю синхронізована. А це значить, що обидві структури працюють на реалізацію одного сценарію по затягуванню України в орбіту РФ", - констатував Віктор Балога.

Коментарі

С
Слов"янин

Балога коментує багато питань, але найважливіше - текст угоди України з ЄС так і не прокоментував. Не прокоментували і лідери "опозиції". Чого б це? Якось нелогічно.

А
Артур

>Балога: Робота спецслужб України і Росії повністю синхронізована Тільки шкода одно, що вона направлена не на Вас

С
Слов"янин

Балога настільки глибоко вліз у залежність від неукраїнських структур, що є просто тупо ретранслятором точки зору чужинських сил.

С
Слов"янин

Під час керівництва СБУ ворогом українського народу "залізним" пастором-сектантом Турчиновим, ЦРУшники в українській спецслужбі мали доступ до буквально всіх секретних документів, за бажанням. Цікаво, коли українська розвідка відкриватиме ногами двері в офісах ЦРУ та ФБР і матиме доступ до їх секретної інформації?

MC
Ma che cazzo dici

Хто його знає, пригадується новина після харківських угод: як жест доброї волі і демонстрації нового політичного курсу вищого керівництва України всю роботу Департаменту контррозвідки СБУ щодо російських спецслужб в Україні повністю припинено.

С
Слов"янин

"Балога: Робота спецслужб України і Росії повністю синхронізована". Таке враження, що робота ЦРУ, МІ-6, Моссад ніяк не синхронізована? Бочевидь народ на майдані "самоорганізувався" "стихійно", без усіляких інформаційних технологій та без грошей ззовні?

НД
народ до вуйка

Віктор Іванович хоче повернути собі втрачений вплив та політичний авторитет,це зрозуміло.Але підтримка його-штабісти-пенсіонери-корупціонери-боягузи,яких Балога кормить і кормить,а їм все мало і мало.Такі вуйки мастаки і підводять свого хазяїна, запевняючи його, що все добре,а останні вибори у Мукачеві провалили з тріском.Вуйку, так думає НАРОД,а вам-холуям залишається купувати вибори.н

ДВ
До вуйко

А шо тобі неподобається? Ти, бєндіраст кончений, дивися, щоб тебе із твоїм покровителем Балогою до застінок СБУ скоро не кинули.

В
вуйко

це якась новина що холуї підписуються за весь народ

Н
народ

Коли читаємо ваші писульки В.І., то складається таке враження, що у вас панічний страх. Ви створили свій віртуальний світ, закликаєте до війни, а вам ненормальному здається, що ви граєтеся у війну. Ваші ж політологи починають тверезо оцінювати ситуацію, коментують її по телебаченню, але ви їх не хочете почути.

Читайте також