Балога: Російська Федерація - це держава-терорист, мародер

15
0

Народний депутат порівняв дії російських військових з нацистами.

- Нацисти вивозили з України чорнозем, якого у них немає. Їхні послідовники з РФ вивозять технології, які самі не здатні створити. Які ще потрібні докази, щоб нарешті почати називати речі своїми іменами: Російська Федерація - держава-терорист, мародер. Чи потрібно довести до того, щоб білі КамАЗи почали вивозити з Німеччини заводи Siemens, а з Франції - Renault? - наголосив Віктор Балога.

Разом з тим, політик розкритикував президента Порошенка, який продовжує загравати з представниками Донбасу, які були опорою режиму Януковича.

- Чи можемо ми сказати, що нинішня Верховна Рада, яка обиралася шляхом підкупу, погроз і фальсифікацій, користується суспільною легітимністю? Ні! Чи можна вважати представниками Донбасу людей, які вчора носили колорадські стрічки і допомагали Януковичу ставити країну на коліна? Ніколи! Так чому влада з ними заграє? Хто вони такі, щоб зустрічатися з Меркель? Тому, Президенту слід визначитися хто його союзники - народ, чи ті, хто називають себе елітою Донбасу, - підкреслив Віктор Балога.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також