Балога розкритикував намір Росії ввести візовий режим з Україною

9
6

За словами народного депутата, якщо Росія дуже хоче запровадити візовий режим для українців, то це їхнє право.

"Але не варто сподіватися, що ми після цього не зможемо жити. Тут ще велике питання - кому безвізовий режим між нашими країнами потрібен більше: Україні, яка поступово зближується з Заходом, чи Росії, яка будує нову залізну завісу в рамках МС?", - зауважив політик

"Як би там не було, не варто робити одного - створювати в особі українця образ ворога Російської Федерації. Бо потім його буде дуже важко виправити", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

В
виборець

він, сиротько, ображений, що росія заблокувала його мільйони. тепер нема чим виборців підкуповувати і мітингувальникам платити. гляньте, скільки "захисників" площі народної вдалося їм зібрати з усього ужгорода:) і сміх, і гріх. точно гроші закінчуються

1
123

Ну так, це ж Балога у нас головний стратег, геополітик, який робить виглд, що розуміє все, що робиться у світі. Натомість абсолютно не бачить того, що коїться перед носом: його думка нікого не цікавить. Одне мукачево.нет та й Закарпаття онлайн. І то лише у вигляді чергової публікації у стрічці новин.

А
антикацапу

тебе быдлу, который успел наворовать и вступить в " свободу" не грозят холодные и голодные зимы . Простым же людям надо работу. В России ее получить быстрее, чем в гейвропе Что касается " чокания и окания" то донецкие говорят по-русски...если сможешь их прогнать будешь типа бендера или шухевич ГЕРОЙ!!!!

М
Міліцішта

Не розумію. То Балога говорить що треба відмовлятися від усього Російського, то тепер виє що Росія хоче ввести візи. Чи Балога думає що Росія повинна робити те що підходить Україні, а Україна буде робити те що хоче і те що їй говорить Європа і США на зло Росії?:)))) і при цьому руські мають ся радувати :))))

Е
ед

Було б чудово.

А
Антикацап

Ура. нарешті закінчиться кацапізація і остогидле "чоканиє і оканіє". А з введенням візового режиму з Мордором, пукін не хоче забрати усіх кацапів з України в Мордор.

Читайте також