Балога розповів, як Ахметов вкотре використав шахтарів

16
6

Дуже показово, зауважує політик, що коли потрібно було мобілізувати людей проти сепаратизму на Сході України, то наш найбільший олігарх самоусунувся.

– Хоча, я впевнений, виведи він в Донецьку, або в Маріуполі металургів, шахтарів, коксохіміків, то з дуже високою часткою ймовірності, ми б сьогодні не мали війни. Але, коли йдеться про гроші, дуже великі гроші, то шахтарів можна доставити і за сотні кілометрів до самого Києва. І знову зробити їх заручниками власного бажання – ніколи не розлучатися зі своїм впливовим минулим, – наголосив Віктор Балога.

Нагадаємо, що в вчора до Києва звезли шахтарів Донбасу на мітинг, мовляв, через загрозу припинення виплати зарплат з травня.

Коментарі

П
поправді

а шо ся стало у 13-школі? ЧП? у новинах нико не писав.

Й
Йовжі

Ахметов на самольоти має гроші а на зарплату шахтьорам на своїх шахтах гроши немає-може хоче оби ми замісь нього платили його шахтьорам.А він буде робити суєту в УкРАЇНІ.

ДР
до редакції

А чому замовчується інцидент, що стався у 13-й школі під час змагань з боротьби ?

Ц
ЦУК

ПАШКА!! притом шо закарпатці скоро таки же будуть як шахтарі донбаса!!Ми лише заглядайемо в чужи двори!!!! пашка ти случайно не родич виктора ивановича

П
Пашка

ЦУК, а причом туй Закарпаття. у статті чотко написано про шахтарів із Донбаса! Сталася така ситуація, позвозили шахтарів на мітинг, Балога розказав про своє бачення ситуації, всьо чотко, а ви сразу на другу тему перескакуєте. Слава Богу шо на Закарпатті все спокійно, а не як на сході

І
Іван

І знову шахтарі залишуться ошуканими, краще б Ахметов їм допоміг фінансово!

Читайте також