Балога розповів як у Мукачеві бабця хотіла віддячити його дружині

7
12

Політик каже, що люди дуже зневірені.

«До мене, як напевно і до більшості депутатів, часто звертаються за допомогою. Практично зі всієї області. І показовою є одна історія, яка демонструє весь цинізм сьогоднішнього життя. Так от, до всіх, хто звертається з Мукачева, ходить моя дружина Оксана. Якось розказує – прийшла до однієї старенької бабки, а та їй каже: «То це ти від Балоги? Ну, на тобі 20 гривень, що не полінувалася сама до мене прийти». А все тому, що Оксана ніколи і нікому не представляється, що вона моя дружина. Тому напевно і ця старенька не повірила, що допомога може прийти просто», – розповів Віктор Балога у своєму Facebook.

«І найгірше, що люди настільки зневірені, що намагаються хоч якось віддячити навіть тим, хто до них приходить. Вони не вірять в чудеса, бо звикли, що в державі треба платити за все «безкоштовне» – від ліків, до найдрібніших пільг», – зауважив політик.

Коментарі

ММ
Мукачівські міліціонери

До Ярослава Читай уважно то не бідній людині давали 20 гривень, а бідна людина дала п. Оксані

Я
ЯРОСЛАВ

ПОБАЖАННЯ до ВСІХ дописувачів-дайте і ВИ хоч по 20гривнів бідній людині і тоді у вас буде моральне право критикувати людей які ХОЧ то зробили!!!ДО СВОБОДИ,у тебе немає ніякого права ставити підпис від імені СВОБОДИ,із твоїх тхорячих коментарів видніється партія ПРдунів!!!

О
Олексій

До Уа Гарні цитати мудрих людей, але справа в тому що в політиці трохи не такі принципи. А тим більше коли мова іде про Балогу.

У
УА

Кто сделал доброе дело, пусть молчит - говорит пусть тот, для кого оно было сделано. (Сенека Луций Анней ) Устами мудрецов.

У
УА

Делай добро тайно и жалей, когда про него узнают, и ты научишься радости творить добро. (Лев Николаевич Толстой)

О
Олексій

ГОЛОВНИЙ ПІАРЩИК ОКСАНИ БАЛОГИ ЇЇ ЧОЛОВІК!!! УРА! МОЯ ЖІНОЧКА ТАКА ДОБРА, А ДО ТОГО ДЕ ВОНА БУЛА?

ММ
Мукачівські міліціонери

Штефан 02.02.2013 21:06 | IP: 194.95.177.xxx Ну ви кончені. Лиш під ніками коментять. сцикуни Це ваше прізвище

%
%

люди сами виноваты,что поддерживают коррупцию, пока будут те кто платит, до тех пор будут те кому платят. И пока это понимание не дойдет до всех, ничего не изменится,а борцы с коррупцией это лишь еще одни дармоеды на шее у налогоплательщиков, и инструмент, для контроля за неугодными(всегда можно подставить с взяткой).

В
Віктор

Віктор Іванович, людина! а коментарі пишуть ПР-овські дебіли, криси і канібали(які готові друга зїсти за останню монету)

Ш
Штефан

Ну ви кончені. Лиш під ніками коментять. сцикуни

С
свобода

Молодець Віктор Іванович, вам би у фільмі зніматись про Шерлока Холмса.Великий комбінатор.

Ж
Журналіст

Ооо))) а от і передвиборча реклама пішла))чоловік буде особисто "піарити" і дружину, і сина? на всіх часу вистачить?) адміни, ви хоч помилки за шефом повиправляйте, бо читати боляче:) можете, до речі, почати із власного заголовка. там теж є що виправити))

Читайте також