Балога розповів, як вирішити проблему житла для військових

19
15

Політик звернув увагу, що армійське начальство свідомо уникає раціонального вирішення цього питання

Питання з житлом для військових можна було зняти вже давно і без додаткових коштів з бюджету. Все, що потрібно – прозоро реалізувати зайве майно міноборони, замість того, щоб розтягувати його по чуть-чуть. Ми підрахували, якщо через Фонд держмайна продати зайве майно за ринковими цінами, то за рік можна повністю закрити квартирну чергу і отримати ще додатково три мільярди доларів на модернізацію армії і перехід на контрактну службу. Я вже не кажу про місцеве самоврядування, яке отримає мільярди доларів від продажу земель", - написав Віктор Балога на своїй сторінці у "Facebook".

"Але це все в теорії і так, як мало би бути в ідеалі. А на практиці маємо чиновників, які тільки й дивляться де і що погано лежить, босоногу армію і майно (таку собі валізу без ручки), яке утримувати дорого, а продати на ринкових умовах не хочеться.". - повідомив політик.

"Тому, коли з року в рік армійське начальство жаліється – не вірте. Просто все розкрадається і бажання вирішувати питання немає.", - зауважив Віктор Балога

Коментарі

ДС
до Світлани

А старий куди дінуть? Там що буде?

С
Світлана

Скільки було пліток і брехні про будинок офіцерів. І що маємо зараз? Іде реконструкція, нічого Балоги не вкрали. Місто скоро буде мати дуже гарний будинок культури.

3
333

А що тепер на місці війсков частин в Мукачеві? Пустота... Це теж по-господарському.... Розібрати щоб не розсипалося....

Б
Байдужий

Не треба ні за яку ціну віддавати військові містечка. Хай гриють і розсипаються як замки і другі архітектурні будівлі. Це буде справді по господарському. У нас так все. Хай краще згниє і буде всіх і нічиє чим хтось візьметьсЯ і порядок наведе

М
Місний

Балога діло каже. Треба було вже давно ці руїни розпродати підприємцям хай там порядок навпдуть. Якби моя воля то я би безплатно давав би ці землі під гарантії і проекти реконструкцій

3
333

Для "мукачівця". Якщо ВИ ШАНОВНИЙ думаєте, що грубістю в коментах ВИ стаєте розумнішим то ВИ помиляєтесь. Читаючи ВАШ коментар у мене виникає питання: ВИ що курите? А якщо по суті ВАШОГО високоінтелектуального коменту то пояснюю: для мене все рівно хто купить військові містечка, і хто вистроїть на їхніх площах чергові торгові центри, бутіки, розважальні центри, важливо ЗА СКІЛЬКИ їх куплять І КУДИ підуть ті гроші, а "шановний" Балога скористався своєю владою на той момент а тепер повчає. Доречі ДЛЯ ВАС - військові містечка купила одна пані, яка була бухгалтером на балогівських фірмах, це вам за ВАШ сарказм, чого я не купив. У нас в Мукачеві "любий" бухгалтер може купити гектари землі в ценрті міста.

Р
Рома

Та реально вже Балога достав. На*рен стільки обіцянок, і всьо через фейсбук...ЖЕСТЬ

П
Пенсіонер

"А військовим все мало, на пенсію виходять раніше, за квартиру оплачують тільки 50%, мають 13-ту зарплату. А за що це все?" - а ти іди служити в армію,і взнаєш за що.Зроблять контрактну - маєш всі шанси заробити пенсію і 50% квартплати,а заодно і кучу болячок.

Т
Тимур

Та що ви кажете.............уже не вірить вам ніхто та рішили у військових підтримкою заручитсия? от тіки думаю і військові вам не повірять,бо трепати ви знаєте, а на ділі нічого не робите

М
Мукачівець

Не нормальний і хворий 333. Якщо в Тебе є кошти тобі думаю Балога все продасть з скидкою від тих сум які пішли МО і місту, а якщо заплатиш по ціні покупки, ціни тобі небуде.

3
333

А як бути з військовими частинами в центрі Мукачева(Чехова, Берегівська),які Балога "викупив" за безцінь? А з розібраних будівель вистроїли цілу вулицю елітних будинків на продаж. Та земля коштуе десятки міліонів. Ці землі теж "шановний" пане екс-міністре викуплені прозоро і за реальну ціну? Покажіть приклад - доплатіть в бюджет різницю в ціні, а тоді розказуйте що і як.....

Я
я

Балога вже з Ющенком навели порядок в Україні, сприяли поверненню Януковича, Юлю закрити, провів реформи в МЧС і т. д. Одним словом - говорити, то не мішки тігати. Пора на смітник історії, як і більшості нинішніх політиканів і казнокрадів.

К
Комендант

А якшо война ????

М
Мукачівець

А військовим все мало, на пенсію виходять раніше, за квартиру оплачують тільки 50%, мають 13-ту зарплату. А за що це все?

М
микола

Ну прям ходячая энциклопедия

Читайте також