Балога розповів про дивну хворобу Азарова

8
3

Як тільки він зустрічається із московськими начальниками, зауважує політик, – у нього відразу ж починається «напад дружби».

«І на вічну співпрацю з Росією ми приречені, і Митний союз – майже економічний рай, і Путін – майже Обама. Цікаво, чи це форма страху перед Москвою, чи форма витонченої дипломатії у виконанні Азарова. Бо і влада і опозиція вже визначилися, що інтегруватися ми можемо лише в один бік. І це не уральські гори, це – Альпи», - відзначає народний депутат.

«Але з цих розмов прем'єра можна зробити висновок, що керівництво держави не збирається відпускати ЮВТ і кудись вступати. Вони хочуть якийсь третій шлях? В нікуди?», - додає Віктор Балога.

Коментарі

1
123

Коли собі пересічні люди дозволяють такі висловлювання, ще ладно. А то, шо дозволяє собі Вітько, це вже геть жостко. По ньому би грамотно пройтися комусь, із детальним аналізом діяльності, чи вірніше її відсутності, а потім би ще той-таки Азаров вказав йому на місце і сказав, хто він такий і чого вартує. Куди би тоді, вибачте за нескромне питання, засунув В,І. свої припущення, гіпотези і нескромні висловлювання?

В
Вася

Всьо. Остання стадія. Він уже і лікарем себе вважає, діагност блін. Це вже шихофренія, вітю!! Коли починає вважати себе то тим, то тим... Лікуватися треба, а не на люди виносити свої хворобливі думки!

Ю
Юлька

З цыэї фейсбучної замітки точно можна зробити висновок що по треньому шляху іду сам Балога, адже той політ думок і "плавний перхід" від Росії то Тимошенко подібний до анекдотичного "Копайте от забора и до обеда" вроді би щось і сказав, але сам нерозуміє що

Читайте також