Балога розповів про нову космічну ідею-фікс від влади

6
4

Політик наголошує, що перш ніж будувати нові дитячі садки, треба відремонтувати та забезпечити усім необхідним існуючі.

«Вчора влада оголосила про нову ідею-фікс – створення (вдумайтесь) 100 тисяч місць в дитсадочках. На жаль виконання буде таке, як і будівництво внутрішніх туалетів в школах і садках. Наявна інфраструктура потребує капітального ремонту по всій країні , а також забезпечення першочерговим інвентарем», – зауважив Віктор Балога.

«Це говорить про те, що у влади нема ні дітей ні внуків в українських бюджетних установах, бо якщо б були , то програми оголошувались би реальні , а не космічні», – наголосив народний депутат.

Коментарі

P
PunkBuster

Как-будто у Балоги дети в украинских учреждениях учаться, стыд и позор просто...

НБ
Не Балога

Зрозумійте, Вікторе Івановичу, що працювати потрібно не лише язиком, але і головою! Те, що ваші братики перед виборами до Верховноі Ради державні проекти представляли як з Вашої сімейної ініціативи, примушували голів сіл та директорів шкіл говорити, що це ви фінансуєте, а цього і близько не було! Фінансування побудови сучасних футбольних полів не виконувалося за ваш рахунок, чи може просто зараз ви вже не маєте можливість маніпулювати посадовцями нищив рівнів?

Н
Незалежний

Чесно скажу, мене вже дістали пусті балачки від Балоги. Я постійно читаю пресу і от на протязі 2 тижнів він говорив: Про вибори, - Про футбол, - Про годинники, - Про свою жінку, - Про свого сина, - Про опозицію, - Про дит.садки. Скільки можна патякати?

А
Артур

Ви занадто багато говорите як на мене, мені здається вам просто треба більше діла, менше слів.

Читайте також