Балога: Самміт у Вільнюсі - це роздоріжжя для Януковича

6
4

За словами народного депутата, глава держави сам винен, що опинився перед непростим вибором.

"Випустивши ЮВТ, можна почати процедуру входження України в ЄС, ввійти в історію, але при цьому всьому - втратити владу. Бо після Асоціації однозначно доведеться грати за прозорими і демократичними правилами, а з цим у влади проблеми. А якщо не відпустити ЮВТ - значить і державі, і конкретним представникам влади проблеми гарантовані. Це лише питання часу", - зауважив політик.

"Тому, як політику, рішення йому приймати важко. Але цю проблему він створив собі сам і зараз потрібно її знімати, по ходу шукаючи асфальт для латання вакууму", - підкреслив Віктор Балога.

Коментарі

1
123

Люди, от якби Балога був президентом, жили б ми з вами приспівуючи... Оце ви намагаєтеся показати??? Тьху! Скільки можна? Як він такий розумний і всім так годен поради роздавати, то якого дідька лисого, як він у кріслі був та Закарпаття у прірву скотилося? А тепер, як тут стало краще, то знову зуби точить на губернаторське крісло? Слюнки хай повитирає.

Л
Лена

Віктор Іванович самий мудрий політик.І те що він каже так воно і буде.

В
виборець

та цього політика, видно, приклеїли до стільця і їсти дають тільки після того, як він комент у фейсбук напише. судячи з усього, теми для тих коментів уже закінчуються. от і лізе в такі дебрі... з такими темпами скоро сам не розумітиме слова, які йому карасьов надиктовуватиме. ну або сидітиме голодний... тяжка доля мукачівського завгоспа:)

1
123

Ну і несинітниця "політику"!!!

Читайте також