Балога: Сашко Білий деколи перегинав палку, але не настільки, щоб його цілеспрямовано вбивати

9
14

Народний депутат прокоментував резонансну справу в контексті процесів, які відбуваються у новій владі.

"Довго думав над вбивством Сашка Білого. Справедливості заради, палку він деколи перегинав. Але точно не настільки, щоб цілеспрямовано його вбивати. Тому, висновок напрошується сам по собі – такі дії важко назвати самодіяльністю силовиків, яка не була санкціонована владою. І цілком закономірно виникає питання – чому не затримують всіх тих, хто вбивав і калічив людей на Майдані?", - зауважив він.

"Зате влада робить інші речі. Організовує коаліції з сумнівними типами з Партії регіонів, хоча, справедливості заради, варто сказати, що там є і багато порядних людей, але не в більшості. Призначає по всій Україні в силовий і адміністративний блоки відморозків від минулої влади і т.д.. При цьому люстрацію і боротьбу з корупцією поставили на паузу, реформи – перенесли до «кращих часів». Замість того, влада почала фізичну зачистку. Але не вчорашніх катів і нинішніх сепаратистів, а тих, хто посадив їх у владні кабінети. А це, вибачте, те ж саме, що робив би Янукович за дорученням Путіна, у випадку поразки Майдану – він точно знищував би усіх тих, хто чинив опір на Майдані", - підкреслив політик.

"І тут висновок напрошується сам – у керівництва Росії є дві маріонетки: одна в полоні, інша – у новій владі. Народ бореться за вільну Україну, а у владі все одно опиняються люди, залежні від Росії, і які не хочуть бути підзвітними своєму народу", - констатував Віктор Балога.

Коментарі

ГИ
Гайдош Иштван

У нашом городе Берегово все под моим контролем все будет ОК!!!

Ш
Шуфрич

Люди успокойтесть я с Юлькой все решу без вас

М
Марія

В місті Берегово дійсно немає ніяких змін

З
Закарпатец

Давить этих ублюдков, как Музычко надо. Тоже мне патриот Украины, даже ДЕБИЛУ было ясно, что он дискредитирует саму Украину как государство: - дебильная, похабная рожа бандита - примитивная речь пахана - сомнительная личность с элементами шизофрении и сексуальных перверзий. А поэтому америкосы дали команду на отстрел, чтобы сохранить своих Турчинова и Яценюка. Вооруженное быдло повылазило из наркопритонов и диктуют ЗАКАРПАТЦАМ свою волю. Не узнаю своих земляков, КАК МОЖНО ТЕРПЕТЬ ЭТУ БОСОТУ? НЕУЖЕЛИ НЕ ОСТАЛОСЬ МУЖИКОВ?ГДЕ ВЫ АФГАНЦЫ И ДРУГИЕ ВОИНЫ ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТЫ?

Ю
юра

в нас в країні тіки мусора можуть творити беспредєл.. а Сашка вони боялись, от убили...

Б
Борис

Жаль что убили Музычко он действительно хотел навести порядок в стране.Больше бы таких патриотов которые готовы умереть за справедливость.В нашем городе Берегово некому навести настоящий порядок в прокуратуре,милиции,и.т.д где всегда было и остается беспредел. Слава героям Украины!!!

ДА
До Андрія

Які інородці? Допокищо тільки хохли вбивали інородців на їх землі. Цей ваш Саша Білий хай радіє, що його російські спецслужби не дістались, бо відповідав би за то що катував і вбивав російських солдатів в Чечні, а отже на території Росії.

Ш
Шоні

Вбивство Сашка Білого було заказане в Кремлі. Як і попередня, так і теперішня влада, є неспроможні управляти країною. Тому країною кидає, мов човном під час бурі в морі. Розв'язка наступить, коли човен перевернеться. А що залишиться з тієї країни?

Ч
Читач

Правий Сектор єдині хто зможе захистити народ від влади. темошенковці це добре розуміють, тому й хочуть позбутися від справдніх патріотів

БС
Берча Саша

Я точно знаю що у 1999 року Гичка М. *Жаба* робив у Хустському УБОЗі, будучи у слідчій групі по вимаганню коштів злочинцями отримав у злодіїв 10 тис.дол.США, за що в подальшому украв у слідчого паспорт та передав його бандиту, після чого відносно нього була порушена кримінальна справа, але так як він обіцяв дати покази на тодішнього начальника Варцабу В. що саме ці кошти передав йому, кримінальну справу за сприянням останього було закрито. Тікаючи від слідчого на автомобілі Жаба в м.Хуст чуть не позбивав чесний наруд, та перебував у розшуці.

W
www

Потрібно взагалі їх розброїти силами правоохоронних органів у найкоротший термін, бо ці 5ті сектори обнагліли докус. Озброєних до зубів патріотів України бояться прості люди. А засоби інформації взагалі пишуть про їхні рейдерські дії та порушення прав людини. Або так, або хай вступають до Нац. гвардії.

РК
Роман К

Підтримую 1. Все по ділу!

А
Андерй

Убили настоящего патриота Украины -до каких пор на родной Украинской земле будут убивать Украинцев -инородцы

В
Вася

Взагалі то ці так звані політики самі себе оголосили владою, їх ніхто не обирав, в.о. президента не присвоював. Звичайні циніки, які бояться за свій зад і вбивають тих хто привів їх до влади, бо як привели так і скинуть. Давайте відразу Йулю виберемо президентом і всі на цьому заспокояться, а то каламутять воду, народ страджає. Хоча можемо зачекати коли вони всі перегризуться.

Читайте також