Балога серед почесних гостей на президентському прийомі у Януковича

11
0

В Українському Домі новий Президент Віктор Янукович розпочав прийняття керівників іноземних делегацій з нагоди вступу на пост глави держави.

О 14.20 Янукович прибув в Український Дім. Глава держави пройшов повз стрій воїнів Почесної варти червоною килимовою доріжкою до центрального входу.

Після цього, відповідно до протоколу, розпочалася церемонія вітання Президента України з главами іноземних держав.

В урочистому заході крім запрошених керівників іноземних делегацій, які прибули для участі у церемонії інаугурації Президента України, беруть участь представники українських політичних, ділових, культурних і мистецьких кіл, відомі спортсмени, громадські діячі, представники вищого духовенства та іноземні дипломати.

Це, зокрема, голова Верховної Ради Володимир Литвин, секретар РНБО Раїса Богатирьова, екс-президент України Леонід Кучма, народні депутати від Партії регіонів, у тому числі Рінат Ахметов, деякі народні депутати від фракцій “Наша Україна – Народна самооборона”, Блоку Литвина та КПУ. На церемонії також присутні мер Києва Леонід Черновецький, депутат Київської міської ради Віталій Кличко, голова Федерації футболу України Григорій Суркіс, екс-глава Секретаріату Президента та лідер Єдиного Центру Віктор Балога, бізнесмен і меценат Віктор Пінчук, начальник Генерального штабу – головнокомандувач Збройних Сил України, генерал армії України Іван Свида, голова Національного банку України Володимир Стельмах, співачка Таїсія Повалій а також дружина Президента України Людмила Янукович та інші члени його родини.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!