Балога шокований заявою Януковича про результати медичної реформи

4
11

За словами народного депутата, не можна бути задоволеним тим, чого нема.

"Я, м'яко кажучи, шокований заявою Президента про те, що українці задоволені результатами медичної реформи. Просто цікаво про яких саме українців йдеться, бо я чомусь впевнений, що пересічний громадянин цієї "реформи" в кращому випадку не помітив, а в гіршому – відчув її на собі. Бо люди, як просили гроші на операції закордоном, так і просять. Аптечки сільських фельдшерів, як були порожніми, так і залишаються такими. Безкоштовної медицини, як не було ні в роддомі, ні в морзі, так і немає. А такого рівня корупції в МОЗ не було ніколи за всю історію України. Такого дефіциту державних ліків як зараз не було навіть при Союзі, кажу так, хоч і не є фанатом Совка", - зауважив політик.

"Не знаю кого там Президент має на увазі, коли говорить, що реформу хочуть дискредитувати, бо не можливо нашкодити тому, чого немає. Може винні «папєрєднікі», опозиція, чи Балога, який усе критикує. Але, вибачте, я щотижня спілкуюся з людьми, майже щотижня ми відправляємо когось на лікування (хотів би я, щоб таких випадків не було взагалі і тоді не доводилося б про це розказувати) і жодного українця, задоволеного медичною реформою, я поки що не зустрів. Парадокс", - наголосив Віктор Балога.
"Бо якщо на одного хворого в добу виділяється до 10 гривень на лікування і до 8 гривень на харчування, то, вибачте, мені здається, що на собак і котів більшість господарів витрачають в рази більше", - зауважив Віктор Балога.

Коментарі

Е
Еколог

медицина повинна бути офіційно платною , інакше корупцію не побороти

Л
Лоці

Мож вірити у силу медицини, але не вір бізнесмену от медицини. Мож вірити Господу Богу нашому Сятому, але не вір попу-бізнесмену от релігії.

ШД
Штоби до вас нігди не попадати.

У области не найдете єдного укола от стовбняка.А за гроші-мавуть.. І тут реформа ні при чім. Так дохторів і попів ся научили за останні 22 рока, в тім числі і ми самі.Більш подлих і хамських паразитов, ги ції врачевателі душ і тіл, у світі не найдеш.

Ш
Шони

вчера соседка пошла к хирургу в Мукачево , взять выписку из истории болезни после операции...Зовут его Роман.Посылает он бедолагу за бумагой для ксерокса. Приносит 100 листов. -Вы что ПРИНЕСЛИ????????НАДО ПАЧКУ!!!!!500 листов!!!! пачка стоит -58гр Этот ( извените ) ПИДОР...будет ей выписку на 500 листах писать!!! значит кто-то приносил. и не раз..мы их сами учим вымогать от людей...

T
tery

дивіз в црл: лічемо, або хай живе?

П
Поні

я думаю так: слова сього ідіота ніякого значення не мають бо він лиш словами і знає метатися і усьо

Г
Гість

Балога взагалі всім шокований, ви скажіть мені куди він свій ніс НЕ сує? Йому потрібен піар адже люди плювати на нього хотіли і щоб про себе нагадувати то мусить якось світитися.

А
Антошка

Хто вам тексти пише? А коли людина яка вам тексти пише покине вас то ви що будете робити????

Д1
для 123

там глаза барские не видят...)))

3
321

да а ще Віктор Іванович зрівняйте палату в пологовому будинку де лежали представники жіночої статі з вашої родини та всі інші загальні палати, зручно мати окрему палату чи поверх, чи не так??

1
123

Віктор Іванович зайдіть в Мукачівську ЦРЛ і побачити реформу ВВВ всі послуги платні

Читайте також