Балога сказав, яку найбільшу поразку Україна може завдати Москві в ситуації з Донбасом

13
11

Політик наполягає на референдумі щодо долі сходу країни.

– Говорити про голосування у ВР щодо переліку регіонів з «особливим статусом» на фоні повідомлень про те, що бойовики концентрують сили по головних напрямках, - це верх наївності. Невже не зрозуміло, що вони не просто так розгорнули 2 армійські корпуси на Донбасі та проводять щоденні тренування? А ми їм за це що – «особливий статус», пенсії, зарплати? – зауважив Віктор Балога. – Я розумію, що це – один з пунктів Мінську-2, який ми старанно намагаємося виконувати, чого не скажеш про бойовиків. Але, чи не здається вам, що ми дійшли до того, що терористи уже диктують порядок денний Верховній Раді? І зараз Президент буде думати, як вламати коаліцію на непопулярне голосування.

– Іншими словами – окупований Донбас ще не легалізувався в статусі «суб’єкта федерації», як про це мріє Москва, а уже створює проблеми решті України. Не хочу навіть думати, що буде далі, коли вони проведуть у себе вибори і ми будемо змушені їх визнати. Саме тому, говорив неодноразово і повторюю ще раз – нам потрібно йти шляхом цивілізованого розлучення. Поки ще не пізно. Бо ця язва не лише не дасть нам розвиватися, а буде диктувати свої умови усій країні. А якщо ми відмовимо – будуть погрожувати новим наступом, – додав народний депутат.

– Ви хочете жити в такій країні? Я – ні. Тому, виступаю за всеукраїнський референдум щодо Донбасу. Найбільша поразка, яку ми можемо завдати Москві – це визнати їх і відпустити в самостійне життя. А самим – рухатися далі, – наголосив Віктор Балога.

Коментарі

У
увага

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина, що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. В iнтернетi дае об*яви непристойного змiсту. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

С
Сомар

На Донбасі не прогнозовані ...росіяни. Про що мож казати ,якщо аеропорт ...імені Прокофьева Путін роздовбав. Укра1на побудувала , а Росія роздовбала.Хтось хворий і навіть дуже.

1
1

Согласно Минску 2 Украина обязалась до 14 марта на фоне полного отвода тяжелого вооружения утвердить через Раду список территорий с особым порядком. Ну и где этот список? Где полный отвод?

1
1

до 14 марта по Минску 2 необходимо список опубликовать

ТН
Так нахера было подписывать Минск2

1

Р
р

Шо ви наченайете про, ями Вытя правду каже, выдділити нафіг той домбас рас так дуже хочуть бути автономні.

1
1234

до автодору!!! там дороги нема там ЛИМ НАПРАВЛЕНИЯ!!!

А
Автодор

Наведіть для початку лад з дорогами в Мукачеві. Відрізок від залізничного мосту до повороту на Флекстронікс, як після другої світової! Це ж Ваше рідне місто!!!!!

2
234

а шо із кумом???

3
31

Правильно молодець Вітя . Най собі там і подримбають той донбас. Нам давно треба було референдум Всеукраїнський. Народ України це влада дайте слово Народу!!!

Д
Дааа

Віктор Іванович зазвідайте медвичука де дівся його кум путін

Читайте також