Балога: Складається враження, що ПР скочується у маргінес

5
5

Народний депутат прокоментував гучні заяви зі словами фашизм, які лунають у сесійній залі.

«Із самого ранку «говорящі голови» з Партії регіонів апелюють до страшного слова «фашизм». А головне – називають фашистами всіх, хто в опозиції. Все по Фрейду: якщо влада дає зелене світло пропаганді сталінізму, охороняє пам’ятники тоталітаризму, відроджує методи роботи 30-х років у політичному житті, то хто після цього фашист? Складається враження, що Партія регіонів скочується на маргінес і втрачає риси центристської політичної сили», - зауважив Віктор Балога.

Коментарі

С
Серега

При Сталінови та СРСР ці ненажерливі ОЛІГАРХИ тіпа Балога точно би так не крали і не дурили людей та і за кордон не вивозили крадене. Тому так і бояться порядку і смертної кари. Злодії чортові.

Ч
чаплін

оййййй пане Вікторе, а ви ще й Фрейда читаєте? я думав тільки Фейсбук

М
микола

ПР выкрикивает "фашисты" только при выступлениях Свободы.Мое мнение, пора от выкриков переходить к наказанию тех кто позволяет себе разжигать национальную вражду на территории Закарпатья.

М
Мітьо

Знову фейсбук. Балога годен лиш там голосно говорити, та на других нарікати. а сам? коли перед людьми останній раз говорив? в очі їм позирав? а про фашизм тут розсуждає. сам ун ся скочує на маргінес.

Ч
Чали

чекай чекай,неоняв. се Тіпа Радянська Влада Фашист?ха ха ха. Но В. І. ви видали) насмішили)) І якшо зараз Говорити за Сталіна Руського Чоловіка Грузинської національності,то про нього мусай говорити!методи Управліня набагато краще ніж тепер ,коли конституцію Америка написала.

Читайте також