Балога: Сніг снігом, а на євроінтеграцію залишається трохи більше місяця

11
1

Політик наголосив, що не можна зловживати довірою ЄС і країн-партнерів, адже воно не безмежне.

«Сніг снігом, а на євроінтеграцію залишається трохи більше місяця. Вірніше на те, щоб виконати умови Брюсселя. І цієї п’ятниці, коли снігопад лише починався, а Україна перемагала в футболі, президенти Польщі і Угорщини намагалися нарозумити Януковича. Уже не перший раз. І з кожною такою спробою я розумію, що поляки зробили для євроінтеграції України в рази більше, ніж усі українські політики і президенти разом взяті», – наголосив Віктор Балога.

«Зараз, коли від нас чекають конкретного результату, ми поводимося як маленькі діти і робимо вигляд, що кожен крок нам треба підказувати. І тим самим, керівництво держави кожного разу зловживає довірою наших західних сусідів. А вона, як і у всіх людей, не безмежна», – підсумував нардеп.

Коментарі

%
%

Наверно Польше это надо больше чем Украине,так как украинцы понимают,что евроинтерграция это окончательна смерть Украины,украинцам она не нужна, нас туда затягивают по неволе и по заказу, да и никому мы там не нужны с кучей своих проблем. Старая Европа- загнивающая,обанкротившаяся политическая организация,в которой эмигрантов из индии и арабских стран в разы больше чем коренного населения,принадлежащая транснациональным банкам.

Читайте також