Балога: Спроби забрати у Павла мандат почалися у день голосування

6
2

За словами політика, влада вирішила в неконституційний спосіб змінити Павла Балогу на лояльного депутата

«Наші суди можуть скасувати конституційну реформу, дозволити державі не платити пільги і навіть спробувати забрати депутатський мандат через 4 місяці після виборів. І от вчора юристи Єдиного Центру практично весь день просиділи у Вищому адміністративному суді, де розглядають справу, за якою хочуть поставити під сумнів перемогу Павла Балоги на виборах до Верховної Ради», – зазначив Віктор Балога.

«Зрозуміло, що ні юридичних підстав, ні процедури, за якою суд може позбавити депутатського мандату, немає. Але підміна закону політичною доцільністю стала нормою в Україні. Спроби забрати у Павла депутатський мандат почалися у день голосування і не завершилися по сьогодні. Тоді нам вдалося з боями відстояти результати виборів. Але як тільки ми прийшли у Верховну Раду – всім стало зрозуміло, що ніхто не буде танцювати під чиюсь дудку. Тому, розуміючи, що кожен мандат зараз на вагу золота, влада вирішила в неконституційний спосіб змінити Павла Балогу на лояльного до себе депутата», – наголосив політик.

«Очевидно, що це ще й спроба відплатити мені за об’єктивну оцінку ситуації в державі. Але вдарили не по мені, а по моєму молодшому братові. Вірніше спробували вдарити. Так я хочу сказати – не вийде. Ми це все уже проходили не раз і розуміємо, що навіть якщо українські «судді» винайдуть юридичне ноу-хау, Європейський суд прийматиме рішення відповідно до закону. Але питання в іншому – для чого владі показувати всьому світу, що в Україні не просто вибіркове правосуддя, а повна відсутність судової гілки влади і всі рішення приймаються в одному кабінеті?», – підсумував народний депутат.

Коментарі

К
кен

А почему молчит,что позов до суду подал Ю.Кармазин,или он уже регионал?А при чем здесь в таком случае Домбровский, прицепом,что-ли? Темните,уважаемый.

0
07

о чем вы говорите виктор иванович какие судьи то пьяные то обкуренные я отморозка посадил через 4 года за дочку что збил на машине обкурений последствия не ходит

Читайте також