Балога: Святкування 1025-річчя Хрещення України-Русі перетворюють на парад політтуристів

5
3

Політик не розуміє, чому так сильно північний сусід України хоче розділити з нами це свято.

"Продовжуючи тему святкування 1025-річчя Хрещення України-Русі. Бачу, все йде до того, щоб перетворити цей день з великої дати для християнського світу на парад політичних туристів. Якщо хтось з керівників нашого північного сусіда дуже хоче розділити з українським народом це свято, то лише у статусі паломника", - підкреслив Віктор Балога.

Не хочу бути в цьому випадку проповідником, але християнство вчить бути скромним. Тому жодних перекритих вулиць, жодних кортежів і охорони з вівчарками біля храмів для окремих «паломників» бути не повинно. Жодних промов зі сцени на рівні з духовними лідерами - теж. В іншому випадку, українська влада виглядатиме непроханим гостем. На своїй землі, у своїй державі, на своєму ж святі", - зауважив народний депутат.

Коментарі

З
Закарпаття

Закарпатці: Мукачево.нет перетворили а платформу безглуздих коментарів Балоги. Бо реально його писанину, від якої вже відверто нудить (як і від його персони), ніде більше і не опублікують. Дивно, що це ще хтось читає. Народ прокиньтеся! Це не Балога пише, я добре проплачений журналіст. а сам завгосп у тяжкому і затяжному запої.

1
111

Уряд уже виділив 47 мільйонів на святкування, ліпше би щось зробили у державі, дороги наприклад, а говорять що грошей не мають.

Г
Гість

а ви б хотіли, щоб про це свято забули і взагалі не святкували. Ви ж таємно сповідуєте індуїзм. Не треба так явно "палитися"

Читайте також