Балога: Те, чим займається влада щодо Закарпаття - це чистий сепаратизм. Вони ділять людей на сорти

7
7

Аналогічно за словами політика влада діяла за часів Януковича.

- Уряд Угорщини виділив на підтримку етнічних угорців Закарпаття, в тому числі і під вибори, біля шести мільйонів євро, на: - громади; - церкви; - школи; - всім першокласникам по 100 доларів, а також всім малозабезпеченим по 200 євро щомісяця, за що їм респект, - розповів народний депутат. - З іншого боку, якийсь клоун від Президента шантажує закарпатців, що з Києва громадам нічого не дадуть. А питання стоїть про штучне виділення 119 мільйонів гривень (а це навіть не п'ять мільйонів євро), під голосування за перспективний план об'єднання громад, намальований в кращих традиціях совка, з центру. Бо звідти видніше, як об'єднуватись та "добровільно" голосувати.

- Виходить, що закарпатці беруть гроші з Угорщини, але є патріотами України, в складі 128-ї бригади воюють за свою державу на Сході, але влада постійно робить з них як не сепаратистів, то жебраків і контрабандистів, - підкреслив Віктор Балога.

- Усе це чимось нагадує період Януковича, коли в його вотчині будували басейни і спортивні школи, а на Заході, там де його не підтримували, не виділяли кошти навіть на ямковий ремонт доріг, - додав він. - Те, чим займається влада щодо Закарпаття - це чистий сепаратизм. Вони ділять людей на сорти не гірше, ніж це робив штаб Януковича в 2004-му році. І прикро, що все це прикривається патріотичними гаслами і ніби то боротьбою за краще майбутнє України.

Коментарі

Е
Еміл

Миють-миють в телевізорі мізки, не ведешся, заходиш в фейсбук а тут миють мізки порохоботи розказують яка в нас велична Европейська держава і як вони на фейсбук-діванах розбудовують "краще майбутнє". Будуйте краще власну халупу, ваша територія закінчується в кращому випадку забором вашого дому або дверима квартири, і не лізьте до мене і розказуйте як мені жити, які цінності поважати і приймати. Я не звик займатись кумирством, і малювати добрих(біле) і злих(чорне) персонажів, всі ми різні в житті є напівтони, культом особистості не страждаю. Балогу у більшості підтримую, він вже дуже довго працює на закарпатців без піара, хіба що в останній час трохи піар якийсь пішов.

У
Угорець

Я не за Балогу, але проголосую за нього, бо на данний час ніхто не захищає інтереси закарпаття, проти цих придурків у Києві, на такомі рівні як він.

ТЩ
Тому що балогу піарять вибори

Скоро вибори

ЯБ
Я бачу різницю

В Ужгороді розруха,а в Мукачево-розвиток, й до чого тут Балога ? Й так по всім містам Закарпаття,там де Балога -розвиток,а де не Балога -розруха . Совпаденіє?

ЯЩ
Якщо щось сказав Балога відразу працює модератор

Невже Віктору не хочеться дізнатись про думки незаангажованих людей

T
Tibor

Ba-zd+G enadij Maszkl a Q-va rokonaidat hagyd bekesen elni a Ka rpataljai ukrant,magyart,romant,szlovakot,svabot,oroszt, mi nem hivtunk ide,de ha mar itt vagy akkor tiszteld ezt a videket es lakossagat.

П
патріот

Влада поділена давно,одні це жидо-олігархи,які знаходяться при владі, і прийшли на крові простих людей-патриотів,інші це прості люди-патріоти України, які віддали і віддають життя на сході за незалежність держави!ЦІ жидо-олігархи не рахують інші народи тимпаче словян за людей, ми для гої1 Згідно їх книзі ТОРИ ДЛЯ них за честь,обманути гоя,дати йому в борг і обкласти процентами і не рахуватися з життям ГОЯ!!!

Читайте також