Балога: те, що відбувається в парламенті, є ще одним аргументом на користь дострокових виборів

5
5

За словами політика, зараз це очевидна необхідність.

"Голова Верховної Ради закликає до дисципліни. Тут з ним важко не погодитися, бо депутат має добросовісно виконувати свою роботу. Як і кожен громадянин, який, на відміну від парламентарів, не може собі дозволити кудись зникнути на цілий день, а то і тиждень", - зауважив він.

"Скажу, що особисто мене закликати до дисципліни не потрібно. Хоч я до коаліції не входжу, але голосую за всі рішення, необхідні для країни. Знаю, що так само роблять багато моїх колег-позафракційних. Але, на жаль, не можу те саме сказати про депутатів з коаліції. Бо виходить так, що правляча більшість є, а 226 голосів для прийняття рішень – немає? Де ваша коаліція? Кого тоді ви закликаєте до дисципліни? Комуністів? Партію регіонів? І те, що відбувається в парламенті, є ще одним аргументом на користь дострокових виборів Верховної Ради. Я ще раз повторюю, - це не чиясь примха, це необхідність", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

ЗЛ
Золтан Лендєл

Хто такий Федів ? Вас який цікавить ?

Л
Людина

Погоджуся у плані виборів, вони потрібні. Але питання НАВІЩО? Балотуватимуться ті, які тепер у Верховній Раді, ротація відбудеться у декілька осіб. Тому навіщо нам надаремно витрачати гроші, щоб потім знову ми розчаровувались. Не думаю, що для сьогоднішньої влади вигідно проводити вибори, вони їх просто не виграють, тому що як і прогнозувалось відбулося тотальне розчарування... На це просто гидко дивитись: вони просто "злили" Крим, без будь-яких дій і супротивлянь.

Л
Людина

Єдине що не змінилося у попередньої і влади і теперішньої - це колуарніть поділу посад. Нічим не займаються тільки ділять міністерські місця. Ось тільки у "попердників" була одна перевага, коли президент казав голосувати, то всі приходили і більшість голосувала. На жаль, зараз лідера не має, і не політичного лідера, а лідера інтелектуального, який би міг продумати всі кроки вперед.

R
Right

Шось коментарії підтераютб я бачу...

F
Fediv

А хто такий федів? Часто зустрічаю не дуже хорощі відгуки про нього, шо за фрукт?

Читайте також