Балога: Те, що зараз відбувається, інакше як «дерибаном по-бютівськи» назвати не можу

13
1

Політик наголошує, що за останні кілька днів відчуття, що народ знову хочуть ошукати (але тепер уже стара-нова влада), не зникло. Швидше навпаки – посилилося.

«Ще раз наголошую, особисто я і моя команда не претендуємо на жодну з невиборних посад у Кабінеті Міністрів . Закликаю так само вчинити інших колег і нарешті дати дорогу новим людям. Бо те, що зараз відбувається, інакше як «дерибаном по-бютівськи» назвати не можу», – зауважив він.

«Принципи ті ж, що і при Януковичу – підлість, непрозорість у прийнятті рішень, квотовість і т.д.. Думаю, не за горами корупція після призначень в уряд. Все це робиться з такою легковажністю, ніби є впевненість, що і цього разу усіх пронесе», – додав народний депутат.

«Вони таки нічого не зрозуміли. Тому, народ на Майдані нікуди розходитися не повинен. Навпаки – мобілізуватися під вимогою дострокових виборів парламенту, бо ця Рада невиліковно хвора політичною корупцією і позбавлена будь-яких моральних принципів. Без перевиборів усіх нас чекає нове розчарування і реінкарнація «арбузових», «клименків» та інших «курченків» і «захарченків», – підкреслив Віктор Балога.

«Бачу, єдині у ВР, до кого можна апелювати з цим питанням – це Віталій Кличко і його фракція. І я готовий допомагати їм всім, чим зможу, щоб змусити Раду піти на перевибори. Бо якщо так далі піде, то можемо дочекатися, що «Український вибір» стане частиною нової влади – як це було у старі-добрі часи», – підсумував політик.

Коментарі

?
???

І знову з*являються на подіумі кабінету міністрів дуже *бідні*люди.Бог із ними,але чому не кинуть у державну казну по лімончику?

Читайте також