Балога: треба провести завершальну фазу переговорів у вузькому колі

3
3

Політик закликає запастися терпінням і не відмовлятися від євроінтеграції.

"Ще раз хочу звернутись до всіх політичних гравців, які прагнуть європейської інтеграції України. Особисто я свій обов'язок виконав і поставив підпис під скликанням позачергової сесії. Але не вважаю, що зараз той випадок, коли опозиція повинна виставляти якісь умови щодо позачергового засідання ВР, чи прийняття євроінтеграційних законів. Про це вже усі знають і діти в школах, напевно, також. Бо в такому разі кроки того, хто ставить умови що, коли і як робити - можна розцінювати як бажання змусити Януковича не йти до Європи", - відзначив народний депутат.

"Тому, нам всім потрібно запастися терпінням і провести завершальну фазу переговорів у вузькому колі. Бо головне - це майбутнє України та її народу, а тільки потім - влади, чи опозиції", - підкреслив Віктор Балога.

Коментарі

В
Варошський

Га-га... і, де, тот вчорашній інсайд от Віті, про то, шо все уже рішено?! Не має Вітька доступу до інформації... і тоді, якого х...ра так цитують його писанину на фейсбуці?

Л
Лія

І заблокувати акаунт Балоги у фейсбуці. Може тоді візьметься до нормальної роботи, а не лиш теревені розводити в мережі. Вже нудить від цієї пстої балаканини і розумних слів, половини з яких він і не чув, і значення не знає.

Т
тутті

треба то треба се треба трєтє,десяте......треба нам просто відключити інтернет у Балоги

Читайте також