Балога: Турчинов має негайно прозвітувати перед парламентом щодо ситуації на Сході та Півдні

14
8

Політик наполягає, що бездіяльність має отримати свою оцінку.

"У мене, як і в більшості громадян України, виникає питання: ми розуміємо, що Схід будуть розхитувати, але нічого не робимо. Ми розуміємо, що і Південь також будуть дестабілізувати і знову нічого не робимо? Тому, вважаю, що в.о. Президента Турчинов має невідкладно в закритому режимі прозвітувати перед парламентом. Бо перший раз можна ще так-сяк списати на складну ситуацію і підступність агресора. Але, коли уся країна знала, який регіон буде наступним – бездіяльність повинна отримати свою оцінку. Винні – понести відповідальність, а чиновники – піти у відставку", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

З
Закарпатец

Приходит домой бандеровец после митинга, уставший, голодный, смотрит, лифт в подъезде работает, забегает в квартиру, а там жена на газе еду готовит, тому аж поплохело, заходит в ванну, а там горячая вода. Сползая по стенке, шепчет: - Всё, опять оккупанты вернулись!

З
Закарпатец

- Кумэ, а що цэ вы робытэ у мэнэ у коморi? - Та вiд собак ховаюсь. - А чого морда у смэтанi? - Та ото ж...

З
Закарпатец

На собрании щырых украинцев: - Хлопци, серед нас е москали? - Ни! - Точно нема? - Точно нема! - Ну, тогда будем говорить по-русски.

М
міша

Балога: Турчинов має негайно прозвітувати перед парламентом щодо ситуації на Сході та Півдні ....чесно кажучи звучить як погроза...правоохоронні органи,візьміть до уваги

А
ааааа

ну нарешті! Балога правильно написав слово "Президент" з великої літери! чудо!!!!!!!!!!

Х
ххх

но і я свое мненіе тоже ускажу.він не мае звітувати а краснинько із яценюком і тягнибоком іти гет-бо кіби не они такого би не боло типирь.

Р
русин

балога розумие!НЕ смешите мои подковы.завтра до него доберутся.А пельмень турчинов за все ответит паскуда

Я
я

А чего "звитувать"-то? Юго-Восток сбросил хунту, и нам пора.

Читайте також