Балога - Турчинову: досить кришувати депутатів-сумісників (ДОКУМЕНТ)

8
1

Політик наголошує, що це грубе порушення Конституції.

"Направив листа Олександру Турчинову з єдиною вимогою – перестати кришувати депутатів-сумісників. А саме: Сергія Пашинського, Андрія Сенченка, Володимира Бондаренка, Володимира Шульгу, Валерія Лунченка, Юрія Одарченка, Ірину Сех", - зауважив він, додавши копію депутатського звернення.

"Сумісництво депутатського мандату і посади у виконавчій владі – це не дрібниця. Це – порушення Конституції і законів України, яке цинічно прикривається політичною доцільністю. Більше того, деякі сумісники настільки знахабніли, що не лише незаконно займають два крісла, а відкрито порушують в залі ВР ще одну норму Конституції, дотримання якої вимагали від попередньої влади – про персональне голосування", - зауважив народний депутат.

"Відповідальність за це лежить не лише на цих депутатах-сумісниках, а й на голові ВР, який своєю бездіяльністю сприяє порушенню законів і Конституції України. Переважна більшість сумісників – члени партії «Батьківщина». Ці політики прийшли до влади в результаті надто трагічних подій, аби дозволяти собі порушувати принципи, за які прості українці віддали свої життя. І дуже прикро, що кожного разу їм доводиться про це нагадувати", - підкреслив Віктор Балога.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Читайте також