Балога: У питанні особистого голосування в депутатів є вибір

9
4

Політик готовий підтримати будь-який з двох законопроектів щодо відповідальності за голосування чужою карткою.

«Якщо комусь не подобається сенсорна кнопка, або хтось дуже переживає, що система Рада «зносилася», або вигадує ще щось, щоб не голосувати особисто - у них все одно є вибір. У Верховній Раді зареєстровано два законопроекти про запровадження кримінальної відповідальності за голосування чужою карткою», – зауважив нардеп.

«Один вніс Тягнибок з Кличком і Яценюком, а інший – зареєстровано за моїм авторством. Різниця між ними в тому, що один передбачає жорстку форму відповідальності, а інший – більш м’яку. Прошу дуже – вибирайте, який хочете і голосуйте. Особисто я готовий підтримати будь-який з них, лише б це допомогло розблокувати роботу Верховної Ради».

Коментарі

К
КОко

Зареєстровано за моїм авторством. Зато чесно сказано.

1
123

Олексію,не будь такий.Іршава потопає.

О
Олексій

А ви не хочете започаткувати Кримінальну відповідальність за те, що ваш братик найбільший НЕРОБА! із 6-ти засідань ПАВЛО БАЛОГА ПРОПУСТИВ: 4 ЗАСІДАННЯ. ЗА ЦЕ ТРЕБА КАРАТИ!!!

1
123

А чому не можна голосувати з піднятою рукою?Хіба нема країн,більш розвинутої,як ми,і вони не тратять мільйони на сенсорні апарати-піднімають руку.Чи в наших депутатів зайняті руки на клавіатурі порно сайтів?(це було видно з журналістських зйомків)

Читайте також