Балога: Угода про асоціацію – це договір не з владою, а з народом

14
4

Народний депутат звернувся до представників дипломатичного корпусу із закликом обов'язково підписати з Україною Угоду про асоціацію.

«Старання влади не пройшли дарма. Німеччина – держава, яка грає не останню роль в Європі, сумнівається в щирості намірів України щодо євроінтеграції. І це лише початок – до саміту Східного партнерства ще півроку і за цей час влада може зробити ще не одну пакость, аби відбити в Брюсселя бажання що-небудь з нами підписувати, – зауважив Віктор Балога.

«Я звертаюся до представників дипломатичного корпусу європейських держав: не зважайте на витівки влади. Асоціацію потрібно підписувати за будь-якої погоди, бо це договір не з нинішньою владою, а з українським народом», – зазначив народний депутат.

Водночас, Балога запевнив Азарова: якщо влада внесе законопроекти щодо євроінтеграції, трибуну розблокують і проголосують усе за скороченою процедурою: «Мені цікаво – коли Азаров говорить, що заблокована трибуна заважає комусь йти в Брюссель, то кого він тримає за дурників? Миколо Яновичу, якщо Президент захоче підписати Асоціацію і від нас, депутатів буде щось залежати – зберемося і у вихідні, і серед ночі, і проголосуємо все за скороченою процедурою. Ви головне вносьте законопроекти, а не перекладайте з хворої голови на здорову».

Коментарі

%
%

По ходу В.И.Б. со своей пятой колонной уже все решил за народ,не помню чтоб проводился референдум, или нас уже давно продали как скот на бойню?

ДМ
До Мен

Ви звідки звалилися? Мабуть з Марсу. Не в тих вірите,Віктору Івановичу тільки фейсбук у голові , хіба не помічаєте?

А
Антошка

Дайте вгадаю...................через фейсбук звернувся???????

М
Мен

Віктор Іванович -респект,так тримати,ми у Вас віримо.

Читайте також