Балога: Україна ніколи не зможе бути захищеною без членства в НАТО

20
3

Народний депутат наголошує, що це сьогодні зрозуміло кожному.

«Тому заявляти з владних кабінетів про «передчасність таких кроків» і нашу «неготовність» - це те ж саме, що важкохворому відмовитися від лікування і свідомо приректи себе на смерть», - наголошує Віктор Балога.

«Панове щурі, не можна вічно боятися і підігрувати Путіну. Якщо ви будете і надалі вестися на кремлівські пропозиції - це шлях до непорозуміння з власним народом. Бо мова йдеться про безпеку країни. І в цьому питанні не може бути затягування ні на день. Вважаю, що зміна Закону про засади внутрішньої і зовнішньої політики, де має бути чітко зазначено наш курс на НАТО – це питання №1 для парламенту. А заявку на членство України в НАТО потрібно подавати невідкладно. Тим більше, що зараз у нас є шанс отримати членство без ПДЧ і затягувань і мати реальну гарантію захисту від агресора», - додав він.

«Тому, панове Президент, спікер та прем'єр-міністр, направлення Вами спільного листа до Брюсселю – ознака єднання і розуміння між гілками влади, ваша зрілість і послідовність в становленні європейських цінностей в країні. А мовчання і неготовність – це подвійні стандарти кожного з вас у ставленні до власного народу», - підсумував Віктор Балога.

Коментарі

М
миха

Ни дня без хороших новостей. !!! Обстрелян пункт пропуска Успенское в Донецкой области. В результате погибли три военнослужащих и четыре получили ранения. "В ночь на 9 июля ополченцы провели минометный обстрел блокпоста Вооруженных сил Украины недалеко от пункта пропуска Успенское Донецкой области.. Вследствие боевых действий пять военнослужащих погибли, еще четверо ранены также среди погибших - начальник штаба 5-го батальона, который был застрелен снайпером.

П
Петро

Слушна пропозиція, як і більшість пропозицій В.Балоги. Однак, жодних суттєвих реформ нове керівництво не провело і невідомо чи збирається проводити, а "нереформована" Україна, Україна, яка тільки говорить та роздумовує - Європі не потрібна. Боюсь,. якщо і далі так піде, позиції політиків подібних до Вацлава Клауса будуть посилюватися ітоді буде "хотілт як краще, а вийшло як завжди".

П
патріот

Треба зробити коридор сеператистам на Європу, бо Європа лиш пиз..ть, а конкретно нічого не робить.Європа-жопа і проститутка!!!

Читайте також