Балога: Україні не варто боятися осуду тих, кому поки що нічого не загрожує

12
0

Політик зауважує, що наша країна єдина, яка стримує просування російської агресії на захід, і за це їй ніхто навіть "дякую" не говорить.

- Якщо Росія викрадає наших співвітчизників і оголошує їх не то біженцями, не то своїми громадянами, то за такою логікою російські компанії на нашій території можуть бути оголошеними власністю держави Україна. І мабуть це було б справедливо, враховуючи, що не ми почали цю війну, і це у нас відібрали територію, розміром з невелику країну Європи, - зауважив народний депутат.

- Але ми єдині, хто поки що стримує рух цієї зарази у західну Європу, за що нам "дякую" не кажуть і легенди про нас не складають. Тому, не потрібно боятися діяти жорстко. Хочу знову поставити всім у приклад Ізраїль. Якби ця маленька держава, яка фактично стримує ісламський екстремізм, кожен раз озиралася на пацифістські заяви тих, хто автомат у руках не тримає, цієї країни, як і християнських святинь, напевно, уже б не було. Тому і нам, якщо хочемо жити, не потрібно боятися осуду тих, кому поки що нічого не загрожує, - підкреслив Віктор Балога.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також