Балога: Усе, що отримає Крим, - це портрет Путіна у порожньому холодильнику

7
17

І це чекає на всіх, хто дуже чекає на "визволення" та "русскій мір", зауважує політик.

"Перше, що отримав "звільнений від бандерівців Крим" - не ковбаса по 2,20, і не втричі більші пенсії, а портрети Путіна по 15 гривень. Вважаю, що це найкраща контрагітація за "русскій мір" для Сходу, Півдня і всіх, хто думає, що путінська Росія – це СРСР часів Брежнєва. Дуже хочу, щоб усі громадяни України усвідомили – вони Путіну не потрібні. Йому потрібна територія, ресурси і залишки радянського ВПК. А все, що чекає людей після "визволення" - це портрет вождя, який можна повісити на порожньому холодильнику", - підкреслив Віктор Балога.

Коментарі

Я
яза

Дуже негативні відгуки.Що Вам особисто зробив бідний Балога?Він ночами не спить,все думає як би краще жилося краянам.А ви просто заздрісні та злі.Думаєте його все влаштовує на даному етапі?Він тоже страдає.Багатые тоже плачут...

Ч
Челядник

Вiтю, Вiтю... Путiн ти мiшать? Ци може жаба давить ош твоi портреты нигде ни треба? Нормально ся там у Криму мавуть, ни переживай за них так... Подумай за своих землякiв и почитай, что за тя пишуть, небораку.

Ч
Челядник

Вiтю, Вiтю... Путiн ти мiшать? Ци може жаба давить ош твоi портреты нигде ни треба? Нормально ся там у Криму мавуть, ни переживай за них так... Подумай за своих землякiв и почитай, что за тя пишуть, небораку.

Г
Гриша

Дуже вірний тезис. "Громадяни України - непотрібні Путіну". Майже такий же вірний як і "Закарпатцям - непотрібен Балога"

З
Закарпатец

Вiтю ти про свiй холодiльник турбуйся. Можешь повiсити туди портрета Бандери. Как вы не знаете вы же знаете Витька Балогу - олигарха местного разлива с лицом прапорщика продсклада? В Мукачево ему даже стоит памятник на центральной площади(на том месте где стояли памятники Сталину и Ленину) и называется:" Балога учится читать"

О
Олег

Гірше Криму з Росією точне не буде!

А
але

є щанс у балоги поставити просрочку в крим як гуманітарку, закарпатці уже наїлись!

К
Крим

Нам сонця не треба, Нам партія світить.

Л
людмила

Чи довго будете казитись I стид Укранi робить, Щодень промiж себе сваритись I смертних з смертними травить? Поступки вашi всi не Божi, Ви на сутяжникiв похожi I радi мордовать людей.I. Котляревський,,Енеiда,,.

П
Петро

Праильно.

P
Pytin

Molodets Baloga, vse pravulno hovorut… Motskali yce bylu havnukamu u tak zdoxnyt…

ВФ
віті фішкарошу

балога почти такый розумный як Ґолда Меїр. Розум із нього капає, ги із стріхы, коли сніг ся топить.

Ф
фашист

непорядок однако!!! треба було портрет Балоги повісити)))))))))))

А
антон

Балога: Усе, що отримає Крим, - це портрет Путіна у порожньому холодильнику ну балога як скаже то хоч сідай хоч падай,ви свою філософію на свойому фейсбуці продвигайте.

Х
ххх

ДО ПУТІНА БАЛОГА І НЕ ДОТЯГНЕ!!!!ЗА ТО ТАК І МИРИГУЕСЯ-ЖАБА НАВІРНО ДАВИТЬ ГО.

В
Віті

А до тепер Крим жив і катався у шоколаді! Якщо в Україні так чудово жити то чого міністр палива та енергетики клянчить у Росії гроші щоб заплатити тій же Росії борг її же грошими за російський газ який використала Укрвїна?

ХТ
Хто такий?

Хто такий Балога, щоб коментувати подіїї в державі? Невже такий "великий діяч"?

Читайте також