Балога: Усі партії на 100% фінансуються за непрозорими схемами

4
6

Політик закликає не шукати кращих серед гірших.

«В 2003 році Україна була в світі на 106 місці по корупції. В 2008 – на 134-му, а цього року – уже на 144-му місці. Це говорить про те, що нічого не змінюється, а лише погіршується. І політичні партії тут не виняток, а скоріше флагман. Немає значення – Батьківщина це, чи Партія регіонів, влада, чи опозиція, ліві, чи праві – усі партії на 100% фінансуються за непрозорими схемами», – написав Віктор Балога у своєму Facebook.

«Тому не потрібно шукати кращих серед гірших. Всі одинакові. Давайте краще приймемо новий закон про вибори і удосконалимо нормативну базу, щоб максимально мінімізувати фінансування партій тіньовим шляхом. Тоді ми будемо чесними перед самими собою і перед людьми. Бо коли чуємо, що хтось утримує партії на внески, то вибачте – таких в Україні немає», – зауважив політик.

Коментарі

Т
товаровед

Ах ты наш прозорый!!!

%
%

Балога успешно развивает теневые схемы своей партии и своего бизнеса, скоро выйдут мемуары В.И Балоги "Як я допомогав гоабуваты Украину".

СУ
студент УжНУ

Федір Федорович 21.12.2012 14:11 | IP: 176.118.46.xxx Балога "ЄЦ тоже я фінсую не легально і задопомогою корупційни схем.. +1000%

М
мнсник

Отже Балога визнав, що свій ЄЦ він фінансував завдяки контрабанді та "благодійним" внескам мукачівських підприємців. Також не потрібно забувати про гроші, які виділялися з бюджету на фінансування протипаводкових систем у Закарпатті. Екс-міністр МНС добре розумівся на тому, як працює його відомство.

П
Петро

Нормальна пропозиця, та навряд чи її почують, а тим більше захочуть впровадити у життя.

ФФ
Федір Федорович

Балога "ЄЦ тоже я фінсую не легально і задопомогою корупційни схем..."

Читайте також