Балога: В даній ситуації перевибори на проблемних округах – це єдиний здоровий компроміс

4
2

Політик прокоментував ситуацію з визнанням виборів на 5 проблемних округах.

"Прийнято узгоджене рішення ЦВК, опозиції і Президента по п’яти проблемних округах. Правда, зараз думки деяких суб’єктів уже відрізняються від того, про що вони говорили з самого початку", - написав Віктор Балога у своєму Facebook.

"Але треба тримати слово (принаймні цього разу) і просто прийняти це рішення до виконання. За великим рахунком, опозиція більше ніяких претензій не висувала. Давайте будемо відвертими – опозиційні сили не мали спільної позиції з приводу більш широких вимог щодо встановлення результатів виборів", - наголосив політик.

"Тому в даній ситуації перевибори на проблемних округах – це єдиний здоровий компроміс. Це не та ситуація, коли громадянський мир і спокій повинні страждати від чиєїсь недалекоглядності. Нам треба рухатися далі і знімати ті проблемні моменти по виборах, які ще не вирішені. І не тільки в межах проблемних округів, про які говорить опозиція. Їх насправді більше. Всі ці питання треба ставити на порядок денний і не затягувати з прийняттям конкретних рішень", - підкреслив Балога.

Коментарі

Т
Тячів-Хуст

Для русин. Деркач тільки хотів виграти, але не виграв. Всеж таки народ Закарпаття став більш свідомим. Це радує!

Р
Русин

А на 71 окрузі? Для чого міняєш третій раз ОВК? І так не замутите нічого:) На цей раз народ не допустить:) Люди не дадуть сфальшувати вибори на яких виграв Деркач!!!

Читайте також