Балога: велика проблема, що немає відкритості у владі й перед суспільством

8
5

Народний депутат прокоментував заяви на зустрічі глави держави з однопартійцями ПР.

"Якщо правда все те, що говорять про зустріч Президента з його соратниками, то шкода, що про Харківські угоди сказано тільки зараз. І шкода, що деяким його соратникам потрібно розжовувати, чому нам важливо йти до Європи. І велика проблема, що немає відкритості не лише між ними, але й перед суспільством – бо відкритість гарантує для країни успіх", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

Л
Ліа

Добре говорити. Ви були дуже відкритими, коли обіймаючи посаду голови адмінітсрації президента до не можу набивали власні кишені. Тоді думали ви, як би то розчулити виборця і як би то здатися гуманястом-опозиціонером. пуста балачка не матиме ніколи впливу. люди ж бо не дурні. Вони бачать, коли люди щирі. ви - нещирі. то для чого тоді це пустопорожнє філософствування?

Н
народ

Менше знаю - краще сплю .

О
Оксана

Навіть наша провінційна мерія з своїми рішеннями, закрита для мукачівців. Це тільки мер Гамбурга коли хотів поміняти старий службовий мерседес на новий, то повинен був спитати дозволу в людей, на що отримав відповідь- повозишся і на старому, а ці гроші хай підуть на соціальні виплати людям.Але ж у Німеччині влада поважає свій народ. А Мукачево це лише піщинка в порівнянні з махіною-Гамбургом.Якщо би рішення нашої мерії були відкриті для людей, то 90 відсотків цих рішень навіть не розглядалися б у проекті. Тоді б і наше місто було б як європейське і люди би жили як європейці.

А
А

Т

БК
БЕЗ КОМЕНТАРІВ

Віктор Іванович а коли була відкритість Може при уряді юлі при президенті ющі чи при вашому секретарстві колли купили газ за 450и долярів У всі віки Президенти і уряди закриті від народа

Читайте також