Балога: Відбирати мандат через суд - те саме, що боротися з катком лежачими поліцейськими

13
2

Політик нагадав, що у Конституції чітко прописані підстави позбавлення депутата його повноважень.

"Вигадувати якісь законодавчі запобіжники проти віджимання у депутатів повноважень – це те ж саме, що боротися з катком лежачими поліцейськими. Єдина людина, яка це може зупинити – водій катка. Він усім добре відомий, а колегам з Партії регіонів - тим більше", - зауважив народний депутат.

"І не потрібно нічого вигадувати – усе чорним по білому написано в Конституції, яка передбачає чіткий перелік підстав, на яких депутат може позбутися мандата. Їх всього п’ять: складення повноважень за його особистою заявою, набрання законної сили обвинувальним вироком, припинення громадянства, визнання депутата недієздатним, або у випадку смерті, чи оголошення безвісти відсутнім. І жодного слова про ВАСУ, ревізію результатів виборів, чи скасування постанов ЦВК", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

ІІ
Івано Іванович

>Відбирати мандат через суд - те саме, що боротися з катком лежачими поліцейськими Причому у Ващому випадку, Вікторе Івановичу, "Лежачий поліцейський" - це ви зі своїми мандатами. Тож лежіть тихо і не сіпайтесь

ІІ
Іван Іванович

ПАНЕ ВІКТОР! МІСІЯ ВИБОРІВ 1. ПІДКУПИТИ ЯКОМОГА БІЛЬШЕ ГОЛОСІВ. 2. ПІСЛЯ ВИБОРІВ ЗАТКНУТИ ВСІЙ КОМІСІЇ ПИСОК, НА 5-ТЬ ДНІВ. 3. ПІТИ ДО ПРЕЗИДЕНТА ПОКЛЯСТИСЯ, ЩО Я ВІЧНИЙ РЕГІОНАЛ. 4. ПРИЙНЯТИ ПРИСЯГУ ДЕПУТАТ. 5. А ДАЛІ КРАДИ СКІЛЬКИ ХОЧЕШ... 5-ть років ти можеш робити, що хочеш. І навіть якщо вже всі будуть не тільки говорити, а реально доведуть, що ти не чесно виграв вибори. Просто треба не тільки з ВР, виганяти, а кримінальну відповідальність ввести і не на комісії, а на кандидата. І це не тільки Балог стосується, а всіх без винятку.

Читайте також