Балога: Влада втратила можливість зупинити розповсюдження коронавірусу ще у лютому, березні

12
13

Народний депутат висловився про наслідки від запровадження повторного жорсткого карантину.

Якщо влада повернеться до запровадження жорсткого карантину – це доб’є і людей, і економіку. Оскільки весь невеликий запас міцності, що у нас був, ми проїли ще в березні та квітні. Більш того, багато для кого наслідки сидіння вдома та втрати доходів, відчутні до сьогодні. Тим більше, що ані бізнес, ані звичайні громадяни не дочекались від держави дієвої та конкретної допомоги, як це було в інших країнах.

Шанс зупинити розповсюдження хвороби чи хоча б взяти цей процес під контроль, влада втратила ще в лютому та в березні, коли на початках відмовилась від багатьох необхідних, жорстких заходів, як наприклад, обов’язкова обсервація для всіх, хто прилітав чи приїздив в Україну із-за кордону. Проте, остаточного краху політика влади по боротьбі з епідемією зазнала, коли з’ясувалось, що в той час, як звичайним людям заборонялось навіть в парках гуляти – обраним особам можна було на повну котушку торгувати та влаштовувати ресторані застілля.

Все, що тепер залишається нашим високопосадовцям, – сподіватись на Божу милість та продовжувати діяти по принципу «як буде, так буде». В будь-якому випадку, цей рік вже став дуже непростим, як для країни, так і для нас всіх.

Коментарі

ДМ
До мами (не моєї)

"Вони" не думають , а знають , що ви всі дурні . Тому так і існуєте. Здається , що живете , а насправді , як павуки в банці .

С
Спостерігач

Будьте добрі не обс@райте один одного. Рідка платформа оби мож писати коменти. Знаєте чого: бо много людей йсе не прочитають. У каждому регіоні є такий сайти де мож спокійно писати коменти. Кому треба йсе моніторят. І коли видят што один одного обс@ раюрть: розумівут што із тими людьми мож робити што хочеш. Кожний має свою думку свій життєвий досвід. Но ганьба читати коли обс@рають люди один одного.

В
В-р

То коли нарешті хоч яка влада почує голос науки 21-го сторіччя? Треба запроваджувати лазерну терапію масово по всій України. Почати можна з Мукачеве - за два дні і хворий на коронавірус вже здоровий. Нема потреби вводити карантин взагалі. Для Мукачеве достатньо 2-3 лазерних апарати "Геліос" в якого пропускна здатність - до 500 хворих за добу. Навіть з тяжким запаленням легенів витягує в здоровий стан без проблем. Так само і з туберкульозом, правда, в цьому випадку потрібно декілька тижнів. Ну то до кого звертатись, хто зацікавлений мати космічну техніку в Мукачеве?

М
мукачівеуь

Правильно, кожен повинен дотримуватися дистанції та носіння масок і тоді не потрібно буде нічого закривати. На жаль бізнес не дотримується елементарних правил, це може мати дуже погані наслідки.

Ю
Юлій

Цей вірус покаже, скільки хворих (на голову) людей вас оточує.

М
Мукачівець

Вікторе Івановичу,ПІДТРИМУЮ!Піднімайте народ.Там де суспільство сказало рішуче “НІ” карантиногеноциду,там подали.Приклад мер Черкас і черкасці!

Р
Ромаріо

Русинському краю пора тікати з титаніку "Украіна" - треба відновлювати статус автономного субєкта в складі Словацькоі або Чеськоі республіки, який незаконно був ліквідований сталіним після 2. СВ. Чому Криму можна, Донбасу можна, а Русинському краю не дозволено вирішувати свою долю самостійно. 90% жителів краю будуть очевидно за інтеграцію на Захід.

К
коко

да правельно сказав. Дайте кожному громадянину достойну виплату щоб було за що дома сидіти і допомогу бізнесу і підприємцям щоб після карантину вони погли далі працювати а не класти вивіску здається в оренду!! Ви ж свині жируєте як до так під час карантину. ага залешайтесь дома з рідними і читайте книжки. Легко говорити. Хоть би в такий тяжкий час поділилися з простими людьми тим шо накрали від них...

Т
Тіберій

Віктор правий

М
Мама

Повністю згідна з тим,що неможна повертати жосткий карантин!!! Хворіти і так будуть, а карантин всіх лиш добье! Батьки на роботу ходити не можуть,бо садочки закриті, а за що дітей кормити??? Надоїли вже з своїм роздутим вірусом!!! То шо в січні-грудні інфекційка була забита людьми з вірусним запаленням легень,то нич! А зараз полу пуста больниця,но всі хворі!!! Абсурд! І посилюють карпнтин лиш у прикордонних областях,що само по собі наводить підозри...думають люди зовсім дурні...

К
Клим

Щось не має коментарів від Майдауна... майже здохла марга від коронавіруса,або від передоза...а ще скоріш напускалиму у рот ваfлі то захляцнувся...шкода хороший був петушШок...

B
Boris

Понакупали дипломи

П
Петро

Повністю згідний з Віктором Балогою. В Мукачеві теж з відкриттям магазинів та деяких дитячих розважальних комплексів ситуація може тільки погіршитися

Читайте також