Балога впевнений, що Україна залишиться у другому часовому поясі

8
10

Законопроект про обчислення часу на території України ґрунтуватиметься на позиції Уряду – цього року перейти на зимовий час і залишити Україну в другому часовому поясі.

 

Про це повідомив Міністр МНС Віктор Балога після завершення наради під головуванням Прем’єр-міністра Миколи Азарова.
 
За словами В. Балоги, Голова Уряду уважно вислухав позиції вчених щодо зміни обчислення часу в Україні. Зокрема, доповідав Голова Державної комісії єдиного часу та еталонних частот, директор Головної астрономічної обсерваторії НАН України, академік Ярослав Яцків.
 
“Доповідачі рекомендували: враховуючи, що Україна прийматиме Чемпіонат Європи з футболу, для зручності іноземців, цього року перейти на літній час. Після чого, восени, країна переведе стрілки на годину назад і за цим обчисленням часу житиме і далі. Ця позиція вчених та Прем’єр-міністра про залишення в Україні другого часового поясу і ляже в основу законопроекту, що буде підготовлений та переданий на голосування до Верховної Ради”, – зазначив Віктор Балога.

Коментарі

А
Аладар

най би вітька узав лопату у себе у селі та почистив сніг та гній більше хосни було.

М
Маша

Дорогами має займатися ДАІ

Q
QQ

балога КРОНОС наш...

Е
ерік

Все починається по колу - переведення годинників - заява Балоги - переведення годинників - заява Балоги - складається враження, що Балога тільки й опікується годинниками, а на людей йому наплювати, які у багатьох районах Закарпаття не можуть виїхати з власних дворів через сніг, а цим до речі повинно займатися МНС.

W
Winter

У державі неє проблем, главноє - який часовий пояс.......

Q
qwerty

Ожидаемое количество болельщиков и туристов в Украину во время Евро-2012 - 1 200 000 человек. А на 46 000 000 миллионов украинцев наплевать?????

1
1

Все как всегда для іноземців, а украинцы итак все стерпят, очередное подтверждения на кого ориентировано на самом деле наше государство. Спасибо огромное, что не забываете свой народ!!!

ГБ
Гузі бачі

А мені більше подобається літній час...

9
911

Ну раз Виктор Иванович так сказал,значит так и будет :) to QQ Согласен Основная масса населения живет чуть лучше чем в Африке, работает за еду ,имеет кучу кредитов по непомерно высоким процентам,долгов по жкх и т.д. и т.п. Ну есть конечно и исключения,это те которые "успели" примостится ,неважно какими способами :) Средний класс практически отсутствует и это печально. Всем удачи :)

Q
QQ

з годинкою все зрозумів. но рік треба перевести в 1905 так буде правдиво для нашої держави за рівнем економіки

Читайте також