Балога: Все, що залишається Путіну - впливати на Україну через федералізацію і Донбас

5
4

Народний депутат наполягає на необхідності референдуму щодо долі східних областей.

– Абсолютно зрозуміло, що Путін хотів би впливати на всю Україну. Але, взяти силою він нас не може, а самі йти в його імперію ми не хочемо. Тому, все що йому залишається – впливати на нас через федералізацію і Донбас. А це означає, що в органи місцевої влади на Донбасі мають прийти терористи, але уже офіційно. В парламент від Донбасу будуть обиратися ватніки і провокатори. Але, для місцевого населення вони – патріоти. Вони ж будуть їздити на сесії ПАРЄ і розповідати на весь світ про «злочини укрів». Як підсумок – внутрішнє ослаблення і повна дезорієнтація України, - зауважив Віктор Балога.

– Це – найгірший варіант з усіх. І у зв’язку з цим, у мене питання. Площа України - 603 628 кілометрів квадратних. Територія, яку окупували російсько-терористичні війська, становить трохи більше 20 000 кілометрів квадратних. Хіба цих 20 000 кв. км. випаленої землі вартують того, щоб на решті понад 570 000 кв. кілометрах запанували бідність і розбрат? Чи може краще через референдум попрощатися з ними і відпустити їх у Росію, або якщо вони так хочуть – у самостійне плавання?Для мене відповідь очевидна – меншість не повинна керувати усім народом. Понад 40 мільйонів громадян не повинні жити у вічній невизначеності, через те, що комусь захотілося жити в «русском мірє», не виходячи з власного дому. Тому, або ми виносимо це питання на референдум і рухаємося далі. Або готуймося до повзучої окупації усієї України, – підсумував політик.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Х
Хустянин

Все вірно. І чим скоріше буде проведен референдум, тим краще - це питання існування держави. От тільки одна "досадна неприємність" - а хто організує та проведе цей референдум ?

Я
я

Каже правду Балога.Але хтось має доносити цю інформацію до народу,бо народ вже нічого не розуміє шо і як має робити.Але дійсно Віктор останнім часом говорить дуже мудро.Інформація і чим більша.Якшо шось Путіна влаштовує то якиісь секрет є.Треба відпустити той народ як вони там забажають чи до мацкалів чи най самостійно - всерівно вони мають самі рішити шоб ні на кого не було списувати.А то добра вони не оцінять з нашого боку так зачем дійсно і інших в " русском дерме " топити.Пройде час може пожаліють,але це буде вже по іншому.

W
Wskss

Hhfgnn

Читайте також