Балога вважає позицію угорського МЗС щодо України упередженою і непослідовною

6
13

Народний депутат України прокоментував заяву міністра закордонних справ Угорщини Петера Сіярто, який висловив позицію Будапешта щодо нового закону про освіту.

— Вважаю таку заяву міністра закордонних справ Угорщини упередженою і непослідовною щодо України. По-перше тому, що представник угорців Закарпаття є членом фракції «Блоку Петра Порошенка». А отже – учасником провладної коаліції, яка прийняла цей закон. Бо особисто я під час голосування утримався. По-друге, угорські партії в Закарпатській обласній раді входять в коаліцію з БПП, бандитами і залишками Партії регіонів. Крім того, угорці отримали різні посади за лояльність до автократичної влади, - написав політик у себе на сторінці у Фейсбук.

— Саме тому виходить так, що міністр закордонних справ Угорщини критикує сам себе. Угорці та угорські партії є союзниками цієї влади. А тому повністю розділяють відповідальність за всі прийняті рішення. Якщо ж когось щось не влаштовує – робіть вибір, - додав Віктор Балога.

Нагадаємо,  МЗС Угорщини розкритикувало український закон про освіту і назвало його "Ножем у спину".

Коментарі

ДТ
До Т

Най тя заспокою.У закарпаттьови буде штось подібноє до донбаса лиш уйинному случайови,коли буде кониць світа.

T
T

Балога то красавчик, а то шо скоро буде на Закарпатти як на Донбаси...Або як в Криму- то факт. Никому мадяри не мишали, НИКОМУ! А тепер...велики украинци...придумали на чистому мисти проблему и все.... Коли вже визьмуться за реальни проблеми а не придумують нови. В цьому вся украинська душа...

M
MM

Кожен закарпатець знає, що частина наших земляків проживає з того боку Тиси. В селах Румунії та Угорщини, де проживають одні лише українці, нема ні однієї школи, навіть початкової. Наші земляки можуть навчатися на материнській мові. З часів Чаушеску і Кадара нічого не змінилося. Спочатку міністри закордонних справ Угорщини і Румунії нехай доб'ються виконання Європейської хартії в своїх державах, а далі нас повчають. А що стосується нашого рідного політичного бомонду, то нагадаю висловлювання угорських вчителів часів Угорського королівства --- який хліб їж на такій мові мусиш говорити.

Ф
Фатів

Несогласен . Тому шо мадяри повірили пеці бо бола революція і теперешня продажна влада іспользовала і предала всіх . Як предала свій народ так і предала довірчивих мадярів. Но мадяри хоть отсоюють права своїх нацменьшиств а пеця убиває своїх патріотів і свій народ.

Ф
ф

красавчик балога . нагадай сим циганам мадярським сша і виликів британії про будапешський мемурандум . най посасувуть у путіна К Р А П К А

Z
Zoltan

Igaza van, sajnos :(

Г
Гисть

Питання в другому : НА СКИЛЬКИ ЦЕЙ ЗАКОН ПОКРАЩИТЬ ЯКИСТЬ ЖИТТЯ УКРАИНЦИВ?????? для чого???? А толк вид цього закону один - У наш мирний , ридний и дружелюбний край принести ворожнечу ! У нас вси уживаються....и мадяри и украинци и никому до тепер ничого не мишало. А наша шановна влада замисть того щоб якось покращувати життя нам, то навпаки руйнуэ те, що ще э доброго!!! Краще хай ничого оти вороги народу не роблять ниж отаке!!! А ви вси радиэте!!!!!!!!!!! А задумайтесь...

І
Іван

"Кохайтеся чорнобриві та не з ..."

3
333333

Ми їм отомствиме коли в Угорщині і Румунії будуть приймати закон про освіту ми тоже будеме заявляти про права нацменшин. Ци будуть они на то вообще реагувати!?

Р
Робі

Поражаюся тонкості думки Віктора Івановича. На скільки він вміє прораховувати на два, три кроки наперед. Теперішній школоті ще вчитися і вчитися.

П
Ппп

Хотіли і рибку з'їсти, і... на саках повозитися

К
Ковач

Брензович з орбан переграли себе, точніше жадність їх погубила

Т
Тарас

Чиста правда. Бо на двох стільцях хотіли угорці всидіти, а так не буває.

Читайте також