Балога вимагає негайно скасувати недоторканність та пільги нардепам (ДОКУМЕНТ)

8
6

Лист з відповідною вимогою невідкладно поставити на голосування законопроекти, які стосуються скасування депутатської недоторканості і пільг, народний депутат надіслав на адресу голови Верховної Ради Олександра Турчинова.

"Вважаю, що починати змінювати країну потрібно з себе: якщо наш народ не має безкоштовної медицини, її не повинно бути і в депутатів. Якщо Конституція гарантує усім рівність, то не повинно бути несправедливості у вигляді депутатської недоторканості", - прокоментував Віктор Балога.

Коментарі

НК
негативні коменти в модерацію

Так і живем

С
стасик

забрати пільги от депутатів ,та і машини всі на аукціон і шоферів та охрану на кошти депутатів

Д
ДВС

Найбільший корупціонер із дуполизів Ледиди-начальник Головного управління юстиції у Закарпатській області - гнида Петро Ільницький та його "касир" - начальник відділу кадрів Мирон Гайданка. Фактів настільки багато, що їх неможливо описати у короткому коментарі. Все вам можуть розповісти працівники управління та підпорядкованих районних управлінь. Настійливо просимо Вас недопустити можливості переходу в іншу партію (за деякими відомостями - у "Свободу")та втертя у довіру до нової влади. Коли напише заяву на звільнення ?????????????

А
артур

підримую на всі 100% скасуйте недоторканність депутатів, не забудьте проголосувати за визнання кроликів-свистунів як окремої нації а економіка сама собою стабілізується і про неї взагалі нетреба думати

М
Ми

Балога молодець

Я
Я

Ура !!!

Читайте також