Балога вимагає негайно зібрати сесію Закарпатської облради і звільнити з посад представників ОПЗЖ

10
7

Народний депутат України Віктор Балога звернувся до Голови Закарпатської обласної ради Володимира Чубірка з вимогою негайно провести позачергову сесію та зняти з посад явних прихильників путіна з «ОПЗЖ» Івана Чубирка та Мирослава Щербея.

Як зазначив Віктор Балога на своїй сторінці у Facebook, будь-яке зволікання з розглядом цього питання буде свідчить про те, що голова обласної ради став на захист колаборантів, а значить не має права займати свою посаду.

"Прихильникам путінізму та рашизму не місце у владі на будь-якому рівні. Саме тому, збираюсь особисто приходити на всі сесії та зроблю все, щоб не допустити представників «ОПЗЖ» в зал. Водночас сподіваюсь, що поліція після останніх подій в Мукачеві зробила висновки та буде зі своїм народом, а не на стороні пропутінських холуїв.

Петляти та з’їхати з теми більше ні в кого не вийде. В країні 30-й день війни, і ніхто не має права на жодні коливання – ти розумом та серцем або «За Україну», або «За московію».", — зазначає народний депутат.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Микола

Підтримую Віктора Балону на всі 100%!!!

В
Валентина

В народе говорят на блок опзж-жопа блок. Извините за плохое слово но лучшего они не заслужили. Это же открытые враги Украины. А что делают с такими во время войны ? Расстреливают !

Н
Народ

Геть російську банду з України!!! Слава УКРЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

С
Саша

Супер!

ЖМ
Жителька МУКАЧЕВА

Гнати їх усіх!

X
xbnfx-e

Я читач-ужгородець..ПОВНЫСТЮ ПРАВ Выктор Ыванович-ПЫДТРИМУЮ..А Шо не правда-що ыв Чубырка ы Мирко Щербей-Прихильники Путына=ДАВНО ПОРА УБРАТИ

U
Ukrainka

Dawno pora!

Читайте також