Балога вимагає у генпрокуратури розібратися з "чорнухою" Першого національного

10
13

Народний депутат назвав наклепом інформацію про виділення 19 гектарів землі на Рахівщині його сім'ї.

"Приємно був вражений новиною про те, що моя сім’я стала щасливим власником лісів у Рахівському районі Закарпаття. А це, за інформацією Першого національного, немало-небагато – 19 тисяч гектарів мисливських угідь", - пише Віктор Балога на своїй сторінці у "Фейсбук".

«Подарунок» серйозний. От тільки кого-кого, а мене у мисливці важко записати. Ніколи не відчував потреби у такому дозвіллі, як відстріл диких тварин і моїм політичним опонентам про це добре відомо. Тому я з чистою совістю письмово звернувся до Генерального прокурора з пропозицією перевірити брехливі дані, викладені в сюжеті Першого національного, та винести рішення на користь держави. Якщо сім’я Балоги отримала 19 тисяч гектарів – нехай відкривають проти мене кримінальне провадження. А якщо брехня – то нехай притягують посадових осіб державного телеканалу за наклеп і, я так розумію, корупцію. Бо з такими темпами продукування чорнухи державним телеканалом, не вистачить ні бюджетних коштів, ні ефірного часу. Доведеться воскрешати під ці завдання УТ-2", - зауважив політик.

Коментарі

П
Політолог

Балоги всіх увагу привертають до площі Народної, а самі тихаря землю деребанять.

В
Вошколований

Е Вітя, не миригуйся. Раньше ти забирав:))) типирь од тебе заберуть:))) не оправдуйся, змирися:))) може щи колись і на твоїв улици празник буде не дай Бог:)))

W
Wolf

я так розумію мова йде про ТМР «Грінвуд»????

W
Wolf

а "Грінвуд" то чиє???

П
Простак

А про вказані у Вашій декларації про майно 400 міліонів євро (а може і не вказано) які "прижучили" москалі в одному з швейцарських банків - теж "чорнуха" ?

ІІ
Іван Іванович

ПОРАДА: Зізнання зменшує міру покарання. (подумайте щодо цього) Читаючи Ваші коментарі можна подумати, що Ви така бідна людина і що 500 міліонів в Австрійському банку це теж не ваші гроші.

А
Андрій

Який наклеп ви про шо, сам коли був на свадьбі у доньки то чув як про то говорили. Такшо ненадо ляля Вітя....Прівет від трезвенніка

Ш
Шоні

ну звісно балога буде все заперечувати,хто б сумнівався.

Г
гість

балога то балога се балога трєтє балога десяте,я чесне слово уже сил не маю на балогу,заберіть нафіг від нього інтернет шоб людина роботою занялася

Р
Русин

Припавбо сесь жалива гумійовий! Розкажи вуйку за землю і контрабандні фури брата, за земельку под свуй гендель і нову машину, за ту землю яку на днях недийдавий ледида отдав кому йому уповів міністр

МС
Микола Староста(Жалива)

Віктор Іванович,а як стосовно Синяка? там теж не ваше?

ЗЛ
Золтан Лендєл

Віктор Іванович просто признайте шо то правда !

M
McMurphy

Міг би заодно вже й попросити аби одним оком на мукачево.нет глянули !!!

Читайте також