Балога вимагає від усіх компетентних органів перевірити факти з скандального сюжету ТСН.Тиждень

10
8

Політик вважає, що президент має зробити політичні висновки з цього розслідування.

– Багатьох може шокувати це розслідування телеканалу 1+1, адже влада не один раз повторювала, що контрабанду на західних кордонах зупинено. Але усе з точністю до навпаки. Її переведено на промислові масштаби і віддано під контроль криміналітету. Це можна зрозуміти навіть з журналістського розслідування програми "ТСН.Тиждень", – заявив Віктор Балога. – Як народний депутат, направлю звернення в усі компетентні органи з вимогою перевірити факти, наведені в цьому сюжеті, і відповідним чином відреагувати на те, що відбувається на Закарпатті. Адже коли ця влада піде, потрібно буде і справді проводити АТО, щоб зачистити регіон від криміналітету, якому влада надає найширше сприяння.

– Сподіваюся, Президент України теж буде мати можливість ознайомитися з цим розслідуванням, а тому мають бути і політичні висновки з його боку. Якщо ж ні, то це дасть нам підстави вважати, що він теж в долі, – підсумував Віктор Балога.

Читайте також: ТСН.Тиждень показали, хто приватизував і контролює українсько-угорський кордон на Закарпатті (ВІДЕО)

Mukachevo.net

Коментарі

0
0202

Ця банда яку вони зловили працюэ на Ланя.

П
пасульов

а ви попросіть або запнесіть де треба і саакашвілі сюда то не погарами будуть кидатися а срілятися будуть

СМ
Слава модерації!!!!!!

Модератору Славік!!!!!

П
ПИТЕР

У СЕРБИИ ПИСЛЯ КОМАНДИ "ФАЗ" ЗА ОДИН ДЕНЬ ПОЛИЦИЯ ВЗЯЛА В НАРУЧНИКИ 27 КРУПНИХ КОРУПЦИОНЕРИВ...НЕ СИДИЛИ У ПАРЛАМЕНТИ И НЕ ПРИНИМАЛИ ЗАКОНИ,НАСТОРОЖУЮЧИ ИХ,ОБИ ЩЕЗЛИ И Т.Д...А ПРОСТО ПОВ"ЯЗАЛИ И ВСЕ!НА УКРАИНИ -ЦЕ НЕРЕАЛЬНО!!!БО КОРУПЦИОНЕРИ ВСИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

М
мукачево

варто леше знати той факт що всіх звільнених прокурорів перевели у держприкордон службу, із сметани у масло

Р
Реалії

А що там перевіряти? Варто тільки подивитися як живуть ті ж самі СБУ-шники, митники та керівництво прикордонників. Декларації о доходах порівняти із реальними витратами, порахувати який в них автопарк, будинки-квартири у родичів які ніде ніколи не працювали і все... А то ловлять знову дрібноту, а ті хто "кришує" контрабнду як завжди виходять сухими з води.

*
***

дурні питання задаю правда ??

*
***

модерація буде ??

Читайте також