Балога виступає за референдум щодо федеративності, позаблоковості та двомовності

6
12

За словами політика, недобитки Партії регіонів з такою точністю повторюють слова Путіна про федералізацію і другу державну, що можуть претендувати на роль його прес-служби. І чим більше вони розправлятимуть плечі, тим голосніше намагатимуться диктувати свої умови, зауважив народний депутат.

"А для того, щоб долю усієї країни вирішували не залишки "регіоналів" на чолі з Шишацьким чи Добкіним, усім нам не потрібно боятися всеукраїнського референдуму. Потрібно, щоб не пропутінське крило Партії регіонів, а вся країна сказала - ми за унітарний устрій, чи федеративний; ми за НАТО, чи за позаблоковість; потрібна Україні ще одна державна мова, чи ні?", - наголосив він.

"Такий референдум раз і назавжди поставить у нашій країні усе на свої місця, і забере у Путіна і його сателітів ексклюзивне право виступати від імені Сходу і Півдня нашої країни. Впевнений, його результати стануть холодним душем для експортерів ідеї "русского мира". І цілком очевидно, якщо такий референдум не проведе Київ, його організує Москва. Але, під дулами автоматів і з правильним підрахунком. Тому, пане Турчинов, справа за вами - ініціюйте ухвалення необхідних рішень у ВР, щоб завтра не повторилася історія Криму на Сході України. Бо таку некомпетентність і бездіяльність спікера вже ніхто не проковтне", - підкреслив Віктор Балога.

Коментарі

З
Закарпатец

Виктор Иванович, что случилось? Божье просветление? Святое озарение? даже страшно подумать ---> неужели рука Москвы? РЕФЕРЕНДУМ ЭТО ЖЕ ПОЧТИ ПРЕДАТЕЛЬСТВО УКРАИНСКОГО НАРОДА Что не боитесь правый сектор? Или дана команда Ваших хозяев на плюрализм мнений? Я В ШОКЕ. Даже не знаю что сказать. НЕУЖЕЛИ БАБЛО ЗАКОНЧИЛОСЬ?

ФД
ФСБ до 9+5

Ну, злыдни мы, конечно. Но не до такой же степени! С Турцией нас не путайте, пожалуйста! А дешёвым будет не только газ, но и бензин с соляркой.

9
9+5

Шо за діла?! Тоді взагалі сдатися Росії хоч газ буде дешевий, правда і ВІБ за свій фейсбук зможе за решотку сісти, не то що хтось висловитися проти диктатора но то таке!!!

ФР
ФСБ РФ

Если бы Россия не была уверена в результатах украинского референдума и перспективах федерализации, она не стала бы это инициировать. Харьковская, Донецкая, Луганская, Херсонская, Николаевская и Одесская поддержат подавляющим большинством. Запорожская, Днепропетровская - 50 на 50. А там живёт больше населения. Плюс заробитчане преимущественно с Запада. Это с семьями ещё до 10 млн человек. И кто-то сомневается в результатах?

ХХ
ха ха

попорот на 180! медведчука програму тепер всі рекламують :) медведчук зробив всіх!

X
Xxx

Повністю підтримую про це говорив Ляшко референдум треба провести 25 травня разом з виборами і раз і назавжди зняти ці питання і сказати цю позицію для цілого світу

В
ваня

"Балога виступає за референдум щодо федеративності, позаблоковості та двомовності" плагиат, вроде модель Швейцарии.

ОС
Олег Савич

Молодец Балога, повністю підтримую його!

Я
Ясочка

Думаю, результати референдуму , стануть холодним душем, саме для вас! !!

І
інаш

Дійсно цікава пропозиція від нашого земляка, який преживає за країну. Однак потрібно дати трохи часу новій владі для проведення реформ, а десь через 3-4 місяці, якщо буде нагальна потреба, можна і до референдуму повернутися, бо народ вічно не може чекати на обіцяне покращення.

НУ
Народ Украины

Хутин козел!

И
Избиратель

Виктор Иванович, отношусь к Вам с искренним уважением, но то, что Вы сейчас предлагаете, это тоже, в некотором роде, похоже на чей-то темник. Потому что ни Вы, ни мы, ни абсолютное большинство людей в нашей стране не нуждается в референдумах по вопросам, КОТОРЫЕ ПОСТАВИЛ ПУТИН. Сам факт предложения о проведении такого референдума говорит о полной беспомощности нашей власти. А кто-то скажет: это не беспомощность, это сценарий, где каждому нашему "державотворцю" написали роль в кремле. Пожалуйста, не давайте поводов людям думать, что Вы тоже кукла в руках путина: на востоке граждане Шишацкий с Добкиным преступно подстрекают, и вот уже запад Украины в лице Балоги подключился, и тоже начинает зомбировать: референдум, референдум, референдум. Пожалуйста, не идите на поводу у этих преступников. ОТСТАИВАЙТЕ НЕЗАВИСИМОСТЬ УНИТАРНОЙ УКРАИНЫ!

Читайте також