Балога - єврокомісарам: наш народ уже рік проливає кров за всю Європу

7
25

Політик розкритикував заяви окремих представників ЄС щодо України.

- Євросоюз швидко зорієнтувався і уже посилає через Юнкера і Могеріні прямі натяки, що вони нас приймати до себе не хочуть. Бо по-перше, Україна спочатку має вирішити "внутрішні проблеми", а по-друге, виявляється, найближчих років 5 вони і не планували приймати нових членів. Хоча перед самітом у Вільнюсі розмова була зовсім іншою. А що стосується наших "внутрішніх проблем", як вони дипломатично назвали зовнішню агресію, то не ми самі собі їх створили. Цю проблему нам створили наші "гаранти" згідно Будапештського меморандуму, - наголосив Віктор Балога.

- Тому, просив би ситих і багатих єврокомісарів добре думати перед тим, як озвучувати заяви. Розумію, що тому є суб'єктивні причини, як недовіра словам корумпованої влади. Але, наш народ уже рік проливає кров за всю Європу. За спокій Польщі, Литви, Чехії, Італії і Німеччини. А якщо за це у відповідь перед нами зачиняють двері, то можу назвати таку поведінку проявом слабкості і боягузства. А це - прямий шлях до "внутрішніх проблем" у самому Євросоюзі, - додав він.

Коментарі

0
007

Я згідний з вашими фейсбуківськими коментами,але дуже чекаю ваші ті самі висловлення ізза трибуни парламенту.Бо мені ганьба,що всякий зброд і з місця і колуарах і ще десь висловлюють свої думки,а свого ніколи ніде не бачу,лише у фейсбуці.З канікулами вас депутатів!

В
ватнік

Если в кране нет воды значит выпили жиды!! Нам ватнікам від малого до великого завжди хтось заважає... Пенсіонер я тебе прошу більше не ходи на вибори, раз ти погодився на рахунок черваків то дай можливість новому поколінню яке не бачило дрімучого совка вирішувати в якій країні їм жити. Головне подальше від бензоколонки і поближе до цивілізації. Амінь.

E
EUROPA

EUROPA=AUTONOMIA :)

*
***

Ватник аватар то зато

П
пенсіонер

ОДНА І ОСНОВНА БІДА У НАС В УКРАЇНІ ЦЕ ЖУЛИКИ-ОЛІГАРХИ, ВСІ КРАДУТЬ, А ЖИДИ МАЙ!!!

ПД
пенсіонер до ватніка

ОДНА ПРАВДА НА СВІТІ, НІХТО З СОБОЮ В ЯМУ ЩЕ НЕ ЗАБРАВ НАЖИТОЄ, ЧИ НАКРАДЕНОЄ, І НІХТО ЩЕ НА СВІТІ НЕ ЗНАЄ КОЛИ, І ЯК БУДЕ З ЧЕРВАКАМИ!

E
EUROPA

:))))))))))))))))))))))

Д
Дааа

А я так чикаву Європу і вірю шо там нигда не будиме скоро українцям і візи перестануть давати в европу бо у нас уже плем'я проти племені воює

КВ
к ватнику

У тебя раздвоение личности?

В
ватнік

Да китайці серйозний прорив здійснили і Сінгапур теж нехилий, не потрібно нам ніяких смертних казнєй, нам потрібно виборче законодавство поміняти. Менше рішал в ВР і всьо буде добре. Проблема в тому що більшість людей ніяк не хочуть роздуплятися вірять що політики яких вони виберуть будуть робити добро для всіх тут живущих. Головна проблема це так звані гомосовектікус або ватнік перероджений - це дійсно проблема. Необхідно вводити тестування на знання історії - не здав, не отримаєш паспорт. Нічого нового, так свого часу зробили литовці, відсіяли рузге які не хотіли вчити мову та історію країни в якій живуть. А коли Литва вступила в ЄС рузге чогось не виїхали на родіну, і далі живуть там як нерезиденти.

*
***

В Україні прекрасний народ, прекрасна родюча земля, надра, лиш корумповані ешелони влади ,з верху до низу, треба відправити до сто чортів з країни. Китайцям хто допомагав зробити економічний прорив? Зробимо і ми український прорив, але треба ввести смертну кару за розкрадання держави з 1991 року. А Кучму можна розстріляти без слідства, бо ця рижа скотина і розвела весь бардак, що вже триває 20 років поспіль.

О
Олег

Господи яка Європа люди добрі?Подумайте реально Україна це бездонна діра куди треба вкладати сотні мілярдів Євро і нигде з того хосну не буде .Рік після майдану ми вже перегнали у бідності Уганду Мозамбік Бенін ітдТо питання таке 1 рік тому нам обіцяли Єс та безвізовий режим +десяткі мілярдив інвестицій і що ми отримали ?Ніхрена !!!От хто маєбажання скачте далі думаю після першого квітня стрибунів буде менше і менше ...Я ніяких перспектив для цієї держави не бачу однозначно цого року буде голод .Європі насрати, а з рештою чого їй не настрати вона нам щось винна чи що?

В
ватнік

Ні Майдан був імплементований пришельцями з планети нубіру, вони люблять істи мозок ватніків через те що там мало сірої речовини. От їх послання:>-]*,"

Б
Берти

Невже не зрозуміло, що завдяки майдауну Україна отримала антислов"янський геноцид? Тільки дебіли нині можуть думати, що головна мета майдану - "європейський вибір".

Б
Бзежинский

Выражаю благодарность за проявляемый героизм от имени Речи Посполитой!Мы запомним Вашу борьбу!Слава Будущим Героям!

Z
Zoltan

Евросоюз и США завладели Украиной бесплатно и без всяких объязаннопстей!

ВД
ватнік до ватніків

Всі ватніки якого походження ви б не були, чи українські чи московські чи шваби. Для вас відкривається хороша перспектива. Всі ви свідомо чи не свідомо мріяли про срср чи тайожений союз з бензоколонкою, для вас відкрита дорога до мрії, недореспубліки під патронатом пуйла чекають на вас. Не втратьте можливість померти в совку. Совок чекає на вас.

ВД
ватнік до пенсіонера

Тобі шановний пенсіонер буде краще з черваками, байдуже чи туй чи в мордорі.

Д
Дааа

А Європа просить Україну проливати кров за нейі?

do Артур

ви хороший наївна людина .але політика цинічна.

ЄП
Європейська перспектива

уважаемый Балога.вы понимайте отлично ,что после того что приняли страны как болгария и румыния больше стран инвалидов нэ допустят близко к порогу союза . у вас есть ассоциация ,можно будет посылать девочек й чернорабочих ,работать по чорному ,даже не официально .их предпочитают над африканцами .всо остальное игра между черножопым президантом,толстожопой канцлером и славянским миром. за это украина проливает кровь .украина только плацдарм. когда вы это поймйоте ,сможете принимать правеные политические решения..уважаемый Балога,проверьте сколько стран имеют ассоциацию с ес ,хотите чтоб украина была похожа на них?на кого ?на египет? на тунис ?на боснию? на исраэл ? мир украинцов и русинов в славянском пространаве .

КА
к Артуру

Европа никогда, слышите? никогда бы не приняла Украину.

А
Артур

Українці вийшли на Майдан щоб продемонструвати свій вибір на користь Європи. Завдання політиків донести до європейських політиків це рішення. Балога це якраз і робить. Для чого тут спекулювати на безвізовому режимі, вступі до ЄС і Майдані. До я - або ви дурень або проплачений кремлівський писака

Я
я

Вообще-то странно для такого политика как Балога изначально было делать вид, что он верит, что украина войдет в ЕС. Либо он действительно настолько наивен, либо он пытался выиграть для себя какие-либо преференции. О людях же в любом случае никто и никогда не думал. Так что все, кто стоял на майдане за подачки сейчас пожинаете и будете еще пожинать нищету, войну и голод. А в добавок ко всему и безвизовый въезд накроется.

П
пенсіонер

РОСІЯ НАПАЛА, ЄВРОЖОПА І АМЕРИКА ЗЛИЛА! ТАК ЩО НАРОД УКРАЇНИ ДУМАЙТЕ ТЕПЕР, ЧИ ПОТРІБНА НАМ ТАКА ЄВРОЖОПА.ТРЕБА ДАТИ КОРИДОР СЕПАРАМ НЕХАЙ ІДУТЬ НА ЄВРОПУ-ПРОСТИТУТКУ!!!А НАМ ПРОСТОМУ НАРОДУ УКРАЇНИ КРАЩЕ БУТИ З РОСІЄЮ, НО БЕЗ ПУТЛЄРА!!!

Читайте також