Балога: За Януковича півкраїни були «екстремістами» і «фашистами», а зараз усі, хто проти влади, будуть «ворогами нації»

6
2

За словами політика, істерика Турчинова призводить до того, що скоро ворогами народу оголосять не лише тих депутатів і кандидатів в президенти, які не є союзниками влади, а й всіх, починаючи зі шкіл та дитячих садочків, закінчуючи пенсіонерами, які мають іншу думку.

«Тобто, як при Януковичу півкраїни були «екстремістами» і «фашистами», так зараз йде до того, щоб усі вони стали «ворогами нації». Роззброєння – тема делікатна, вона потребує переговорів, бо кожна зайва постанова ВР та істерика з трибуни парламенту веде лише до конфронтації і збурення активістів. Тим паче, діюче законодавство дозволяє все провести без «пилі і шуму», повинна діяти дипломатія. А тим часом, полковник Асавелюк замість того, щоб активно давати свідчення, знову на службі у режиму. На посаду командувача Національної гвардії пропонують кандидата, який воював з Майданом. Питань до Турчинова ще більше – говорили про Нацгвардію, а будують «Беркут», але уже під свої знамена», - зауважив Віктор Балога.

Коментарі

П
Правда

Чия корова би мичала, а чия би мовчала ! Хто такий цей Балога, щоб давати комусь оцінку ? Не тільки Закарпаття це знає, але й вся Україна. Час їхнього клану проходить, от вони і нервують. Пора, хлопці, на пенсію !!!

V
vvv

Віктор Іванович! Істинна правда! Тільки якої нації - жидо-масонської!!!(вибачне євреї). Або просвітерів і брехачів 7-9 дня...типу турчинчорта і юліякі-баб...

Читайте також