Балога: заборона відключення від центрального опалення гальмує реформу ЖКГ

6
14

Хоча приклад Закарпаття свідчить, що це ефективний шлях енергозбереження та зменшення залежності від газу.

- В 2010-2011 роках на Закарпатті я "зруйнував" тепломережі, в хорошому розумінні цього слова. В результаті ми більше не гріємо землю і повітря, наша область єдина в Україні не має поточних боргів перед "Нафтогазом", а жителі міст перейшли на індивідуальне опалення - хто на електрику, хто на інші джерела енергії, хто на газ. Ризикну сказати, що це була реформа. Без понтів, без піару і мішури ми встигли зробити конкретну справу і зараз маємо результат, - зауважив Віктор Балога. - Але, в 2012 році, уряд, в якому довелося працювати, під головуванням Азарова спочатку увів штрафи за встановлення індивідуального опалення, а потім і взагалі розробив законопроект, яким пропонувалося його повністю заборонити. Я проти цього всіляко виступав і не голосував за це.

- Що цікаво - уже новий, демократичний уряд так і не скасував розпорядження Азарова і постанову уряду №630, яка фактично забороняє відключення від центрального опалення. Тим самим, уже новий, демократичний уряд гальмує реформу ЖКГ і посилює нашу залежність від газу. Думаю, в "Газпромі" такій безхребетності Кабінету Міністрів аплодують стоячи. Азаров утік, але його справа живе і досі, - акцентує політик.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

V
vbcvb

Ребятки я тут нашел новую тему: короче есть средство что бы затащить в постель любую тёлку, опробовано неоднократно, даже если ваша девушка бревно в постели, после этого она раскрываться и такое вытворяет... Короче вот в блоге все описано, почитайте и оцените! вот ссылка на тот блог - http://vk.cc/3laKkS

7
77

у нас в україні може бути що навіть наші в києві (олігархи) придушують бунт у нас на закарпатті... можливо наша влада заказала російських та китайських ІТ спеців по придушеню повстання проти влади)) путіну вигоду з придушення нема...

ТД
Тужанський Дмитро

Найбільш атаки йдуть з російської частини інтернету, є трохи Китаю і України. Але це не є прямим доказом того, що замовник або джерело саме з цих країн. Але потужність і системність атак є непрямим доказом про те, що за ними можуть стояти спецслужби, оскільки важко зрозуміти, хто готовий платити немалі гроші, аби вивести з ладу саме Мукачево.net. В межах країни цей сайт мало що вирішує, але в межах регіону - дуже багато. До речі, кілька інших сайтів не витримали атаки і виведені з ладу.

Н
Н

до 77 Додаток для Mozilla Firefox - Adblock Plus та NoScript

Н
Н

Вже не перший день сайт зависає, думала, тiльки у мене. Рекламу, звiсно, блокую.

А
адмінам

а звідки йдуть основні дос атаки???

7
77

як той додаток називаєся???

А
адмінам

но та товди най ваші спонсори скинуться на сильнішу апаратуру й защиту сайта...!

Р
Редакція

Ви можете легко відключити рекламу. Є спеціальний додаток, який блокує її

ДА
до адмінам

Станеш ген.спонсором та мош буде і отключити, а покашо читай уважно і рекламу тоже

А
адмінам

ВАШ САЙТ ПРИВИСАЄ!!! АБИ САЙТ ТАК НЕПЕРЕГРУЖАЛИ ТА ВИКЛЮЧАЙТЕ ТУ РЕКЛАМУ Й АНІМАЦІЮ!!! БО ТІ КАРТИНКИ Й РЕКЛАМА ДУЖЕ МНОГО ВИТЯГУЄ ТРАФІКУ ЗАТО ВАС І ДОСЯТЬ!!!!

O
Oleg

поддерживаю Виктора Ивановича,надо отменять такие законы!

АК
антимонопольний комітет не працюе

аби поміняти газовий котел на економний, власник повинен отримати платний дозвіл організації яка торгуе газом,і ніхто їм не мішае, вносити зміни у проект за 3-5 тисяч гривню, і ще ходят по хижах і штрафують, хто то зробив без дозволу,а потім дивимося по ящику як премьер проливае сльози і закликае економити газ,пану Балогови пора внесли законопроект, про саботаж, і вредітельство,то що зробило Закарпаття, то був подвиг,ай бо в поцсану впали доходи, они постараються відіграти все назад.

Читайте також