Балога: Заяви про довічне засудження Тимошенко – чистий блеф

7
17

На думку політика, кінець цієї неприємної для країни історії дуже близький.

Так Віктор Блаога прокоментував у своєму Facebook заяви прокурора Пшонки про довічне ув’язнення екс-прем’єр-міністра.

Більше про них читайте у новинах на Мукачево.net:

Пшонка: у справі Щербаня Тимошенко світить довічне

Пшонка: Тимошенко і Лазаренко заплатили за вбивство Щербаня $2,8 млн.

Коментарі

Г
Гуцул

пшонки син кришуе крнтробанду нафтопродуктив на. Мильярди Долларив а старий (Пердун Пшонка шо не знае СМСКУ видправити з тклефона тут нам розказуе шось про закони??цю банду треба на Палю тай всьо стане на свое мисце!!

МН
Мало не забув...

іще я за МИР !!!

АЯ
А я за те....

...щоб всім народним депутатам купили з бюджету планшети, підключили безкоштовний, безлімітний інтернет, допомогли зареєструватись у твітерах, фейсбуках і контактах!!! Не солідно, що депутатів 450, а всю роботу за них по написанню всякої всячини в інтернеті, робить один наш, любимий всіма Мукачівцями, Віктор Іванович! Віктор Іванович підтяніть рівень коллег. Нам цікава їхня хрєнотєнь також!

Ч
читач

Щодо заяви Генпрокурора Пшонки стосовно Юлії Тимошенко- то це просто блеф і страх.Постає питання - чи здатні взагалі працівники генпрокуратури провести і завершити стовідсоткове розслідування щодо замовлення вбивства Щербаня 17-річної давності? І по-друге - чи не порушує сам Генпрокурор закон такими публічними звинувачувальними заявами до суда?

В
ветеран

А я за бацьку Лукашенка, то є настоящий президент.Він би дав усім просратися і Б. і Я. і Х.....

І
Ілля

Я за Балогу диктатора!

П
патріот

ТРЕБА ГНАТИ ВСІХ ГЕТЬ, ОСОБЕННО СТАРИХ ПЕРДУНІВ, БО ВОНИ ВЖЕ СТІЛЬКИ НАКРАЛИ, ЩО І НА ПРАПРАВНУКІВ ХВАТИТЬ.ТРЕБА ДИКТАТОРА ДО ВЛАДИ, І ВВЕСТИ СМЕРТНУ КАРУ В ПЕРШУ ЧЕРГУ ДО ЧИНОВНИКІВ.ТОДІ МОЖЕ БУДЕ ПОРЯДОК.

БН
Був на прийомі

Люди хочуть знати про балог усе і лиш на них надіяться. Подивіться скільки людей хоче попасти до них на прийом

Е
Ервін

Шановний пане редактор! А ви запитайте у В.І.Балоги, чому після винесення першого вердикту проти Тимошенко, В.І. відразу направився до Ужгороду з метою не допустити, щоб Обласна Рада, не дай Бог, не засудила таке рішення. Дякую.

Ч
Читач

Дякую за порозуміння також) В "закарпатського пана" і справді нема чіткої позиції,це всім відомо,але на жаль він не розуміє про те,що такою позицією він втрачає "справжнє" велике місце в суспільстві,це губить його та перенаправляє свою особистість в нейтральне становище для суспільства,на жаль.Найстрашніше втратити гідність...це так. Але загалом Віктор Іванович Балога талановита людина,яка знає під всіх підлаштуватись та робити своє діло.Справді політика це брудна справа,тож людина мусить робити так щоб їй було добре(це психологія людини)Балога зробив для Мукачева багато чого,що не зробили та не зробить нинішня Мукачівська мерія,багато,згодьтесь Щиро бажаю Балозі Віктору Івановичу правильного направлення в свіїх думках...це дуже важливо в наш час.

С
Стас

Ділом показав усе молодий Лунченко який не голосував за декриміналізацію статті Тимошенко а потім вирішив підлизати під колонією примітивним мітингом за вождя

І
ігор

Якщо Балога дійсно так переживає за Юлію Тимошенко , то не словом а ділом потрібно витягати її з в*язниці , тоді народ дійсно йому повірить, що йго слова не піар на ув*язненій Юлі!!!!

РМ
Редакція Мукачево.net

Вмовили, важливість прибираємо.

А
Анатолій

до читача, спасибі за розуміння, адже і насправді Балога не має чіткої позиції щодо Тимошенко, враховуючи як він коментує події пов'язані з нею - іноді критикує її, іноді висловлює їй свою підтримку. І же тут чітка може бути позиція? До редакції, можливо у вашому розумінні Балога і є "топовим" політиком, але слідкувати за кожним його коментарем у фейсбуці, тим більше видавати його одне речення, як окремо взяту новину і позначати її як важливу, погодьтеся це вже занадто навіть для вас!

Ч
Читач

Анатолій,це його особисте право писати на власній сторінці в фейсбук,але згодьтеся це трішки низько щоб політик так коментував кожну подію в фейсбуці,а журналісти відразу писали про його думку на сайт,згодтесь це низько...До того ж з чого ви вирішили,що в нього чітка позиція(вибачте навіть не читав про його позицію,навіть не цікавить).Згодьтеся журналісти,що чіткої позиції нема навіть в Соломона:).В кожного з нас різні погляди і кожна думка не буде ідеальною,тож врахуйте це.

РМ
Редакція Мукачево.net

Чітка позиція одного з топ-політиків країни з вкрай важливої теми. На нашу думку, це варте уваги.

А
Анатолій

А Балога повинен все коментувати, що пов'язане з Тимошенко? Раніше він був найбільшим супротивником Тимошенко у політиці, а тепер щиро за неї переживає - це просто жарт напевно. І до редакції, це взагалі, що за стаття, з одного речення? Скоро кожен крок Балоги буде тут висвітлюватися як топ новина.

Читайте також