Балога закликав киян довести, що на Майдані нема екстремістів

7
1

Політик звернувся з закликом до жителів столиці.

"Кияни! Розумію, що не всі можуть іти саме на Майдан, але знаю, що багато з вас готові виходити на вулицю - жінки, студенти, пенсіонери, усі у кого є громадянська позиція, і хто з тих, чи інших причин не може йти на Майдан Незалежності, але в той же час не вважає за доцільне спокійно спостерігати за всім цим по телебаченню. Ви теж потрібні Україні і ви зараз можете кардинально змінити ситуацію масовим стоянням - так, як ви зробили це 1 грудня", - наголосив він.

"Іншими словами, Києву потрібен другий фронт. З киян - студентів, пенсіонерів, які можуть у великій кількості стояти, наприклад, біля пам'ятника Шевченку, чи в районі Могилянки. Влада каже, що на Майдані купка екстермістів і терористів з західних областей? Так треба їм показати сотні тисяч киян, які теж проти цієї влади. І ніякий "Беркут", чи ВВ проти такого мітингу ніколи не піде. Бо, по-перше, вони ледь справляється з центром Києва, по-друге, силовики безсилі проти 100-тисячного мітингу, а по-третє, київських пенсіонерів і студентів Янукович терористами назвати не зможе", - підкреслив Віктор Балога.

Коментарі

М
макс

а Вам не здається що Ви запізно робите такі заклики? Кров уже пролилася, а ви ще якісь заклики робите. Закрийте вже фейсбук та вигляніть у вікно

Читайте також