Балога закликав опозицію визначитися вже сьогодні заради переможного кінця

6
12

На думку політика, засідання на Банковій у четвер – це сценарій по дискредитації законодавчої гілки влади, після чого піде референдум і зміна Конституції.

«Опозиції сьогодні поставили шах і мат. Але втрати – це зараз питання навіть не другого і не третього плану. Це особиста відповідальність лідерів опозиції і тих, хто привів у Верховну Раду цих чотирьох депутатів. Насправді це дрібниці, порівняно з тим, що відбулося сьогодні», – вважає Віктор Балога

«Більшість», якщо не зробила крок назустріч повній диктатурі, то точно віддалила Україну від курсу демократичного розвитку. Моя особиста думка, що засідання на Банковій – це сценарій по дискредитації законодавчої гілки влади, після чого піде референдум і зміна Конституції. А далі – Білорусь-2», – спрогнозував політик.

«Що у відповідь зробила опозиція? Звела усе до рівня дрібних розборок між собою. Оцінка реальної загрози – на межі мови дипломатії і комплексу жертви. Знову оголошення «революції» за графіком, потім її перенесення. Знову немає чіткої мотивації, немає мети, людям не пояснюють за що потрібно вийти на вулицю. Якщо і цього разу опозиція це проковтне – робити у Верховній Раді нічого. Можна сміливо здавати мандати і розходитися по хатах», – зауважив народний депутат.


«Що би я просив депутатів: не чекаймо з моря погоди. Давайте уже сьогодні визначатися – де ми розгортаємося. Але не в суботу, не в неділю, а максимум – завтра. Де забиваємо перший кілок, який план дій пропонуємо людям, щоб вони нас зрозуміли. І нехай вони визначаються – потрібно їм виходити на вулицю, чи ні. Але уже на постійній основі. Цілодобово і до переможного», – підсумував Віктор Балога.
 

Коментарі

Y
yura

В Беларусі казнокрадством не займаються, а дороги кращі за європейські.

П
Піар

>На думку політика, засідання на Банковій у четвер – це сценарій >по дискредитації законодавчої гілки влади, після чого піде >референдум і зміна Конституції. Єдине що дискредитує Верховну Раду, це наявність там таких "куплених" політиків як Ви, пане Вікторе.

Б
Бешкетник.

Я опозиции не вижу.Вижу худиганов которые не дают работать и сами ничего не делают.

І
Ігор

Це він що, думає, що його рчне управління партією то саме, що управління державою? Він жає поради опозиції.. А він сам де? Ти або в одному таблрі, або в іншому, другого не дано. Якщо ти в опозиції, то дотримуйся командного духу і дуй у той самиї бік, в який дує опозиція. А якщо ти з владою, то не треба філософствувати на кожному кроці. Здавати мандати? Він же перший не захоче його здати! Бо страшно! А як же бізнес?

Н
Найс

Майже скоро керівництво державою перекинеться із ради взагалі у ФБ)) Там простіше роздавати команди. Всі "друзі" прочитають, лайкнуть, прокоментують, що про це думають. А Балога стоятиме у витоків. Треба буде за це йому орден дати!!!)))

О
Обурений

А хто такий Балога, люди? Ну що він може розказати Яценюку? А Тягнибоку? А ще смішніше Кличку? І це не він сказав, не він закликав, не він прокоментував! Схаменіться! Людина, яка роками не виходить до людей, ховається за грамотним журналістом у мережі. Яка перебігає з одного табору в інший. Невже людині без власної, ну от власної, нічийної нав"язаної думки, можна вірити? Та навіть чи варто слухати такого? Говорити без реальних дій - це так по-балогівськи! А ні, він таки зробив. Почав переробляти площу, а тепер Ледиду крайнім зробив. от і все.

В
вітька

головне, що старається в ту історію попасти:) аж надривається! не знаю, як го ще пальці не болять стільки у фейсбуці печатати:)

І
історик

тільки от балога точно не відноситься до тих персон, які творять історію. як би не намагався. коментуючи усе підряд у фейсбуці, історію не зліпиш. і навіть не потрапиш до неї.

Е
еколог

плюсану вам жура

Ж
Жура

Одна з найбільш програшних проблем сучасних політиків-затаскана, заскарубла , заштампована апеляція до таких понять, як то: "народ України", "всі люди кажуть", " народ все знає і своє слово скаже", "звернутися чи закликати громаду", " люди піднімуться на повстання" і т.п. Все це блєф. Історію вершать персони. Все решта - самообман, або спеціальне заведення в блуд того самого народу. І далі. Вчора на 5 каналі весь цей текст 1:1 звучав з уст В.Карасьова.

БК
БЕЗ КОМЕНТАРІВ

Де можна в Мукачево записатись до Сені у Фронт змін щоб поті за бакси перейти в Регіони

М
мен

Правильно каже Балога.Людям потрібна конкретика,чіткі завдання що і як робити.А для Вас шановні опозиціонери треба іти до людей покаятися і попросити в людей підтримки,але чесно дивлячись їм у вічі.Можливо тоді народ дасть вам ще один шанс.

Читайте також