Балога закликав СБУ перевірити українських політиків на наявність подвійного громадянства

11
7

Народний депутат звернувся особисто до Василя Грицака.

– Службі безпеки вже пізно перевіряти, має подвійне громадянство мер Одеси, чи ні. «Перевірку» вже провели журналісти. СБУ має порушувати справу і шукати в діях політика склад злочину. А це може бути як незаконне збагачення і повідомлення не правдивих відомостей під час виборів, так і шпигунство, або державна зрада, - зауважив Віктор Балога.

– Хочу публічно звернутися до голови Служби безпеки. Пане Грицак. Ви знаєте, в кого скільки паспортів, починаючи від олігархів і Банкової, багатьох депутатів Верховної Ради, в тому числі від Закарпаття, закінчуючи місцевою владою в Одесі, Чернівцях, Львові, Харкові і знову ж таки – на Закарпатті. Тому, або почніть реальну роботу з позбавлення таких громадян представницького мандату, або розпишіться у власній некомпетентності, чи корупції, - підкреслив народний депутат. – Ваша задача – захищати інтереси держави. Скажіть, Вас як офіцера, влаштовує те, що депутати з БПП і НФ, маючи громадянство сусідніх держав, вчать вас як будувати країну. А Ви як води в рот набрали. Люди, які мають стати Вашими клієнтами, вчать Вас жити. Якщо бракує підстав, щоб почати реальні розслідування, то ось Вам моє депутатське звернення. Згідно закону, Ви зобов’язані на нього відреагувати.

Коментарі

Д
Дивак.

Перевірять. І що від цього зміниться?

С
светлый

а порох?м.ж.инраиля и швейцарии,кличко-германии и все 85% ВР...так кто их будет проверять?

У
Ужгородець

лунченко, Брензович власники паспортів Угорщини , Москаль Румунії . Цього недостатньо для розуміння анархії в краіні. Як може людина обнімаються посаду державну, працюючи, живучи і заробляючи фактично за межами Украіни?

ДЧ
Дима Чижмарь

;-)

ПВ
Подвійне-то вчорашній день

На потрійне вже треба перевіряти :)) Прогрес не стоїть на місці..

5
55

а себе не хоче перевірити?

Р
Руснак

Напевно треба написати заголовок, так:"Балога закликав СБУ перевірити українських політиків на наявність подвійного громадянства"

Читайте також