Балога закликав владу негайно вирішити питання місцевих виборів

6
5

Аби не виставляти себе та країну на посміховисько. Вкотрею

"Важко уявити, щоб Франсуа Олланд блокував вибори мера Парижа лише через те, що у французькій столиці слабкі позиції соціалістів. Або ж лідери німецької ХДС/ХСС пропонували перенести на кілька років вибори земельного парламенту Берліну", - зауважив політик.

"Українська влада має зрозуміти, що позбавлення прав на самоврядування громад Києва, Чернівців, Миколаєва, Херсона, Черкас – це політичне дикунство. І наші західні сусіди навряд чи закриють очі на нищення самоврядування в державі, яка намагається стати частиною ЄС. Тому владі потрібно невідкладно, на найближчому пленарному тижні вирішити питання місцевих виборів. І вчергове не виставляти себе та країну на посміховисько", - наголосив Віктор Балога.

До слова, на Закарпатті також є проблема з легітимністю влади. Йдеться про Міжгір'я, яке вже майже 2 роки живе без обраного очільника.

Коментарі

В
вася

які розумні слова!! Зараз заплачу!!! Ви думаєте, за розумний вигляд у ноги падають??? Такі часи вже минули. А ваші часи впринципі вже минули. Навіть пришвидшення виборів вам не допоможуть. так щ сядьте на одне місце, або йдіть копати картоплю.

ЯТ
Я так думаю

А чи мож уявити, щоб Америка вступила у новий фінансовий рік без бюджету, а держслужбовцям об"явили неоплачувані канікули? А коли б се у нас. От би ся тішили опуртуністи. А вибори...то тілько пуста трата грошей. Явка- 25%. Проголосовали за 51%. Тобто 13% от загальної кількости мешканців гегіону. Обраний. Та з такими цифрами ганьба на посаду заходити, кіть чоловік має честь і порядочность. Я вважаю так: взяли власть- беріть ответственность, назначайте своїх людей знизу до верху і в конці отчитайтесь за роботу. І не морочіть людям голову надуманими демократіями, виборами і т.п.. Не марнуйте державні(людські) гроші, яких і так з гулькин .уй.

В
Виборець

Балога закликав владу негайно вирішити питання місцевих виборів звучить як погроза....

Т
Толя

Вам щось не подобається ? Подавайте у суд. У Європейський. Слабо ?

М
микола

А я призываю власть немедленно вступить в Евросоюз, и поднять все социальные выплаты до уровня Германии. ЗВУЧИТ? А на самом деле пустой звук, или чей то ПУК.

Читайте також