Балога закликає не наламати дров зі зміною Конституції

558
3

Саме з таким зверненням у державне свято політик звернувся до країни.

- Якою б не була Конституція, але вона наша, рідна, з чим всіх і вітаю. Тому, зараз головне в поспіху не наламати дров із винесенням змін до Основного закону, бо це будуть зміни не системні, не світоглядні, а тільки косметичні. Дуже хочеться, щоб голосування у ВР було лише після експертного обговорення, коли своє слово скажуть правники і громадськість. І дуже не хочеться, щоб ми зруйнували довіру громади, коли народ зрозуміє, що це зовсім не те, чого вони хочуть, - зауважив Віктор Балога.

Коментарі

ОМ
очікуе модерацію, гавно а не сайт

Путін хуйло

7
789

Хочеться вірити, що наші громадяни колись дозріють до того, що головною зміною в Конституції мусить стати нова стаття про НАЦІОНАЛІЗАЦІЮ Нацбанку України, який нині не є державною структурою, а лише філіалом паразитичної Федеральної резервної системи США, яка висмоктала і продовжує висмоктувати 50 відсотків заробленого українським народом. Після такої зміни Конституції удвічі покращиться матеріальне життя українців.

7
789

Коли в конституцію внесуть статтю, згідно якої Нацбанк України стане державною структурою, а не філією паразитичної ФРС США, яка вже висмоктала 50 % заробленого українським народом?

Читайте також